Jak ušetřit 50 minut denně

Canon

Canon

Informace jsou životní mízou vašeho podniku, oporou vašeho rozhodování. Proto je k vzteku, když člověk musí strávit každý týden v průměru více než čtyři hodiny hledáním informací v uložených materiálech. Jak dát firemní dokumenty do pořádku?

Do každé firmy přicházejí informace z nejrůznějších zdrojů – tištěné dokumenty, elektronické soubory, výrobní dokumentace či e-maily. Tyto informace musíte řídit, dále je pak dát k dispozici správným lidem ve správný čas a naopak zabránit nepovolaným osobám, aby se k nim dostaly. Efektivní práce s informacemi tedy znamená efektivní a správná rozhodnutí a je významnou konkurenční výhodu. Tento problém buď můžete řešit složitě a pomalu, nebo se seznámit s Therefore™.

Therefore™ umožňuje uchovávat veškeré vaše obchodní informace. Jde o vyzrálé a vyzkoušené řešení, které nabízí efektivní podporu práce s informacemi jak malým, tak i středním a velkým společnostem. Uživatelé mohou své dokumenty spravovat jak prostřednictvím internetu, tak i z chytrých telefonů.

Pro okamžité nasazení je přichystána verze Therefore™ Online, cloudové řešení, které provozuje přímo společnost Canon. Therefore™ Online můžete začít používat okamžitě, navíc bez nutnosti vstupní investice do nákupu licencí a hardware.

Dlouholeté zkušenosti společnosti Canon se zpracováním digitálního obrazu v podnicích všech velikostí, které skenují, tisknou a získávají data pomocí tiskáren, multifunkčních zařízení i softwaru, se projevují například ve velmi snadném ovládání systému Therefore™ jak běžnými uživateli, tak i správci systému. Pro plné využití všech jeho schopností stačí jen rychlé zaškolení.

CanonCanon

Při jeho používání rychle zjistíte, že informace jsou mnohem dostupnější a že jste rychle změnili způsob správy a sdílení informací ve vašem podniku. Chcete konkrétní příklad? Funkce, kterou Therefore™ nabízí pro uchovávání dokumentů, umožní verzovat dokumenty a po uplynutí zadaného období odstranit staré verze nebo dokumenty smazat. Nemusíte se tak starat o to, která verze dokumentu je aktuální, vše probíhá automaticky a v souladu s platnou legislativou.

Stejně lehce dokážete zjistit, kdo a kdy pracoval s jakým dokumentem a jak jej upravoval. To platí také při hledání všech dokumentů, ke kterým přistupoval určitý uživatel.

Při nasazení Therefore™ vás neomezuje ani to, jaký používáte informační systém. Rozumí si nejen s většinou běžných podnikových aplikací jako je SAP, MS Exchange nebo Lotus Notes, ale lze jej připojit k libovolnému podnikovému systému. Zároveň umí zobrazit všechny běžné druhy kancelářských dokumentů, ale i řadu velmi exotických formátů. S vašimi partnery tak budete moci komunikovat bez nutnosti složitých a drahých převodů dat.

Už věříte, že dokážete každému člověku ve firmě ušetřit 50 minut denně, tj. dva pracovní dny měsíčně?

www.canon.cz/for_work/solutions.