Není SUV jako SUV. Ruská firma představila monstrum na čtyřech kolech

Technoimpulse Rocket Z 210-91

Technoimpulse Rocket Z 210-91 Zdroj: Technoimpulse

Technoimpulse Rocket Z 210-91
Technoimpulse Rocket Z 210-91
Technoimpulse Rocket Z 210-91
Technoimpulse Rocket Z 210-91
Technoimpulse Rocket Z 210-91
6
Fotogalerie

Společnost Technoimpuls přichází s netypickým terénním strojem, který má motor uprostřed a dokáže pojmout až devět pasažérů. Podle výrobce by měl dojet vsude. 

Není SUV jako SUV. Ruská společnost Technoimpulse i svůj nejnovější terénní výtvor Rocket Z 210-91 stále popisuje jako SUV, které se pyšní motorem uprostřed. Expediční monstrum pojme celkem devět pasažérů, očividně projede jakýmkoliv terénem a na silnici bude minimálně vzbuzovat respekt. Jednoduše špička ve své třídě.

Hranaté proporce vozu zajišťují skvělé nájezdové úhly, vepředu i vzadu celých 52 stupňů, a světlá výška vozu je rovných 600 mm. Bez zrcátek mluvíme o celkové šířce 2,49 metru a na délku je Rocket Z dlouhý 4,89 metru. Díky kolům a pneumatikám jako z traktoru, stálému pohonu všech kol a redukční převodovce se ruské „SUV“ vyznačuje přístupem „dojedu kamkoliv“.

Uvnitř zahlédnete poměrně zajímavé rozmístění sedadel. Úplně vepředu totiž najdete pouze místo řidiče, ačkoliv je zde i provizorní vyklápěcí stolička pro dalšího člena posádky. Dále jsou v kabině uloženy celkem tři lavice pro zbytek pasažérů, přičemž celé rozmístění lze sklopit a vytvořit tak rozměrné místo na spaní, nebo velký zavazadlový prostor.

Pokračování článku si můžete přečíst na webu AutoRevue.cz >>>