Televize s technologií NanoCell posouvají domácí zábavu na další úroveň

Zdroj: LG Electronics Polska

Díky umělé inteligenci starající se o maximální kvalitu obrazu a zvuku, podpoře zvukového formátu Dolby Atmos, hlasovému vyhledávání a ultratenkému rámečku teď máte možnost užít si zážitek z her či filmů jako nikdy předtím.

Nano Color - nová úroveň čistoty barev, kterou si zamilujete

LG NanoCell TV zobrazuje čisté barvy díky použití 1nm nanočástic, které filtrují přebytečné vlnové délky světla a zajišťují tak čistotu barev. Nanočástice fungují jako „čističe barev“, díky nimž jsou barvy opravdu živější a přesnější. Výsledkem je úžasný vizuální zážitek.

V následujícím obrázku můžete vidět porovnání vlnové délky spektra RGB běžného displeje se znečištěnými barvami a vlnové délky čistého spektra RGB LG NanoCell TV s odstraněnými nežádoucími délkami světla.

LG Electronics Polska

Nano Black - intenzivní kontrast díky technologii Full Array Dimming

Zásluhou individuálního ovládání jednotek podsvícení zobrazuje LG NanoCell TV hlubší černou a jemnější detaily. „Tato generace využívá Full Array LED podsvícení, které nejenže výrazně zvyšuje jas displeje, ale také umožňuje TV přesně ovládat podsvícení tak, aby byl zachován kontrast a minimalizovalo se prosvítání podsvícení,“ říká Michael Kukielka, odborník na technologie, také známý jako DetroitBORG.

LG Electronics Polska

NanoCell TV zobrazuje živé a přesné barvy bez znatelného zkreslení barev i nezávisle na tom, kde sedíte. Její široké pozorovací úhly přinášejí mimořádně realistické barvy.

www.youtu.be/klmvIpwj0Ok

Ultratenký rámeček je záruka působivého zážitku

Ultratenký rámeček LG NanoCell TV dokonale splyne s vaší místností a dodá jí šmrnc. Zásluhou režimu Galerie si můžete nastavit i krásná pozadí díky úchvatným obrázkům aktualizovaným společností TripAdvisor. Budete si moci vychutnat nádherné výhledy a vytvořit si doma atmosféru, která bude přesně odpovídat vaší náladě. Třeba dle jednotlivých ročních období.

LG Electronics Polska

Modelové řady LG NanoCell TV 2019

Pokud se chcete seznámit s konkrétními modely, jako je například 65SM9800 s inteligentním procesorem a7 2. generace nebo 65SM8200, který navíc disponuje i HDR automatickým mapováním tónů, tak navštivte oficiální webovou stránku výrobce, kde najdete i další užitečné informace.

Advertisement