Kalendář Czech Press Photo míří mezi firmy, výtěžek půjde na dětské pacienty

Kalendář CZECH PRESS PHOTO 2014

Kalendář CZECH PRESS PHOTO 2014 Zdroj: CZECH PRESS PHOTO

Aktualita - 1. cena (Jan Venhoda, volný fotograf): Protiromská shromáždění, 2013
Aktualita - 2. cena (Jan Šibík, Reflex): Protivládní protesty v Turecku, Istanbul, Ankara, červen 2013
Aktualita - Čestné uznání (Michal Šula, Dnes): Český Krumlov, povodně 2013
Reportáž - 1. cena (Milan Jaroš, Respekt): Istanbul, náměstí Taksim, 2013
Reportáž - Čestné uznání (Ladislav Křivan, Blesk): Prezident Miloš Zeman na dovolené na Vysočině
10
Fotogalerie
Nástěnný kalendář pro rok 2014 s nejlepšími fotografiemi letošního 19. ročníku Czech Press Photo bude nově k mání i jako firemní reklamní předmět. Jeho nákupem firmy přispějí na podporu obecně prospěšné společnosti Zdravotní klaun.

Kalendář CZECH PRESS PHOTO 2014Kalendář CZECH PRESS PHOTO 2014 | CZECH PRESS PHOTO

Kalendář Czech Press Photo byl původně připravován výhradně pro návštěvníky výstavy nejlepších fotografií na pražské Staroměstské radnici, která bude otevřená do konce ledna příštího roku. Nakonec bylo rozhodnuto zpřístupnit kalendář plný excelentních fotografií i podnikatelským subjektům pro svou vlastní potřebu nebo jako reklamní předmět pro své obchodní partnery.

Projekt je řazen do kategorie společensky angažovaných podnikatelských projektů. To znamená, že skupina firem, která se do něj zapojila, se už v prvopočátku rozhodla věnovat padesát procent vytvořeného zisku vybrané neziskové organizaci.

Získané finanční prostředky budou převedeny obecně prospěšné společnosti Zdravotní klaun, která je využije na realizaci zdravotních klauniád pro dětské pacienty na onkologických odděleních Fakultní nemocnice Motol a Fakultní nemocnice Brno.

Prodejní cena kalendáře je 125 korun. Firmy si ho můžou objednat i s reklamním dotiskem. Podrobnosti jak na to jsou uvedeny na www.antipol.cz.

Prohlédněte si vítězné snímky Czech Press Photo 2013: