PRK Partners a Weil, Gotshal & Manges jsou právnické firmy roku

právo, ilustrační foto

právo, ilustrační foto

Ve čtvrtém ročníku soutěže Právnická firma roku, kterou organizuje společnost Epravo.cz, získaly hlavní cenu – titul Právnická firma roku – domácí advokátní kancelář PRK Partners a mezinárodní Weil, Gotshal & Manges. Výsledky soutěže byly vyhlášeny v úterý večer v pražském hotelu InterContinental.

Epravo.cz pod záštitou předsedy vlády Petra Nečase, ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila a České advokátní komory v rámci soutěže Právnická firma roku 2011 vyhlásilo šestnáct soutěžních kategorií, z toho čtrnáct oborových.

Nejvíce umístění mezi velmi doporučovanými a doporučovanými kancelářemi, a to v jedenácti ze čtrnácti oborových kategorií, získala kancelář Havel, Holásek & Partners, následovaná kanceláří Glatzová & Co. s deseti umístěními.

„Většina kanceláří dokázala obhájit svá loňská nebo předloňská vítězství, což svědčí o jejich vysoké úrovni a stabilně vynikajících výsledcích práce,“ ohodnotil seznam vítězů organizátor soutěže a předseda představenstva společnosti Epravo.cz Miroslav Chochola a dodal: „Jedno úplně nové jméno se mezi vítězi ale přeci jen objevilo. V oboru restrukturalizací a insolvencí vyhrála kancelář Clifford Chance.“