U vody drama, na internetu humor

Český olympijský tým, holínky

Český olympijský tým, holínky Zdroj: profimedia.cz

Již zlidovělá scénka z firmu Kulový blesk v novém, tentokrát povodňovém pojetí
Z filmu čerpal i autor tohoto vtipu. Tentokrát jde o snímek na Samotě u lesa a průpovídku - A chčije, a chčije a chčije..
Prezident Miloš Zeman v pondělí  kvůli dramatické povodňové situaci k dispozici nabídl postiženým obcím a krajům svou hradní stráž, v úterý již na internetu kolovaly vtipy s jejím možným využitím
Česká olympijská výprava v holínkách, která defilovala loni v létě Londýnem ještě netušila, jak aktuální se fotografie z akce stanou o rok později
Reklamní slogan, který se naplnil doslova
10
Fotogalerie
Zatímco řada míst v České republice stále čeká na to, až hladiny řek dosáhnou své maximální hodnoty a začnou klesat, internet rychle zaplavují povodňové vtipy. Češi tak opět prokázali, že i v těch nejdramatičtějších situacích si nenechají vzít právo na humor. Pravda, v kontextu se současným děním, jde spíše o humor černý, až šibeniční.

Koho bezprostředně povodně zasáhly či se ho týkají, nechť promine. Již delší dobu ale na internetu platí, čím silnější situace pro národ, tím intenzivnější kadence vtipů. A povodně 2013 tentokrát nebudou zřejmě výjimkou. Následují obrázky mají odlehčit drama, které momentálně v České republice panuje.

: