Nová kolekce Blažek na zimu a podzim 2020

Kolekce Blažek podzim zima 2020

Kolekce Blažek podzim zima 2020 Zdroj: Ilja Hubálek

Kolekce Blažek podzim zima 2020
Kolekce Blažek podzim zima 2020
Kolekce Blažek podzim zima 2020
Kolekce Blažek podzim zima 2020
Kolekce Blažek podzim zima 2020
7
Fotogalerie

Jestliže my všichni v současné době něco potřebujeme, je to jistota. Té se nám v ničem nedostává. Znáte ten pocit, když jste během dospívání měli težký den a tešili se jen na jídlo od maminky nebo bezpečí u videoher? Nebo knihy? Ať už pocit jistoty a bezpečí probouzelo a probouzí cokoliv, všichni si toho daného zasloužíme co nejvíce. 

A podobnou příjemnou záležitostí je nová kolekce Blažek. Vytvořená Janou Kuťkovou, Veronikou Uko a monikou Štaudovou byla inspirovaná filmem Cesta do pravěku a nezdolnou chlapeckou duší. Spíše než dobrodružství ale připomínají naši potřebu pro něco poctivého. Jak zmíněno, bezpečného. Jako když máte jednu nepřekonatelnou šedou mikinu, kterou si obléknete pokaždé, když vám není hej. Jen elegantnější a s dobrými siluetami. 

Kolekce Blažek podzim zima 2020Kolekce Blažek podzim zima 2020 | Ilja Hubálek

Tvářemi nové kampaně jsou Roman a Petra Vojtkovi.

Kolekce Blažek podzim zima 2020Kolekce Blažek podzim zima 2020 | Ilja HubálekLetošní kolekce Formal vůbec poprvé uvádí i kolekce Limited Edition, které se vyznačující především tou nejvyšší kvalitou vlny, ojedinělou pro její zpracování a původ suroviny. Od každé velikosti bylo ušito pouze několik kusů. Formální řada je v prověřených střizích z prvotřídních materiálů od italských výrobců Reda a Vitale Barberis Canonico.  Kolekce Blažek podzim zima 2020Kolekce Blažek podzim zima 2020 | Ilja Hubálek

Kolekce Informal zákazníkovi nabízí sadu ucelených outfitů rozdělených pro podzimní a zimní období, a to především na základě charakteru materiálu, střihu, ale i barevnosti.

Outwearová kolekce se i tentokrát zaměřuje na vysokou funkčnost, k čemuž využívá nejmodernější technologie a materiály. Pláště z kolekce Capolavoro od italského výrobce Loro Piana svému názvu dostojí bez kompromisů. „Capolavoro“ v překladu znamená „mistrovské dílo“.  Kolekce Blažek podzim zima 2020Kolekce Blažek podzim zima 2020 | Ilja HubálekNová kolekce je elegantní a až na pár kusů příjemně minimalistická. Zdůrazňůje spíše kvalitu materiálů a střihů než okázalost. Celou kampaň nafotil fotograf Ilja Hubálek na Malé Straně v Praze.