Reebok představuje tenisky Classis Leather Legacy - společně se světovými umělci

Fotky nových bot od pařížského fotografa Achilla Leplanteho evokuje zahradu jeho prarodičů ve Francii.

Fotky nových bot od pařížského fotografa Achilla Leplanteho evokuje zahradu jeho prarodičů ve Francii. Zdroj: Reebok

Malba od Davida Howartha
Reebok Classic Legacy, 2349 Kč.
Boty Reebok Classic Legacy, 2349 Kč
Reebok Classic Legacy, 2349 Kč.
4
Fotogalerie

Reeboky patří bez debat k asi nejikoničtějším botám na světě. Značka si za svou úctyhodnou historii vybudovala renomé nejen díky specifickým a nadčasovým designům, ale i díky nepřekonatelné kvalitě. Nyní se v rámci nové kampaně Reebok Classic Leather Legacy spojili s vybranými světovými umělci v navržení nového modelu. 

Boty Classic Leather Legacy jsou inspirované designem běžeckých bot z přelomu 70. a 80. let. Nesou v sobě estetiku modelu Aztec představeného v roce 1979 i atletické prvky modelu Classic Leather z roku 1983.

Malba od Davida HowarthaMalba od Davida Howartha | Reebok

Díky kreativitě produktového týmu Reebok tak v sobě kombinují původní hodnoty této sportovní značky s moderním designem, současnými hodnotami, uměleckou tvorbou avšak s nezměněnou kvalitou. 

Reebok Classic Legacy, 2349 Kč.Reebok Classic Legacy, 2349 Kč. | Reebok

Do kampaně se zapojili například pařížský fotograf Achille Laplante, oceňovaná londýnská motion designérka Chloe Karayiannis, britská ilustrátorka Jade Pearl nebo malíř Davo Howarth. Jaký zanechávají odkaz, se můžete podívat nejen na jejich instagramových profilem, ale zejména prostřednictvím hashtagu #WriteYourLegacy.

Boty Reebok Classic Legacy, 2349 KčBoty Reebok Classic Legacy, 2349 Kč | Reebok

Také v Česku se k této výzvě připojuje několik známých kreativců, mezi nimi například tanečník a choreograf jakub Dvořák, hudebník Porty či mladá nadějná florbalistka Kristýna Straková.

Reebok Classic Legacy, 2349 Kč.Reebok Classic Legacy, 2349 Kč. | Reebok

Podrážka a podešev bot je z již tradiční gumy a pěny, nicméně svršek bot je z kombinace kůže a nylonu. Design respektuje a především oslavuje původní boty díky Union Jacku nebo logu na jazyku boty.