Americká fotbalistka: Na olympiádě jde hlavně o sex

Hope Solo

Hope Solo Zdroj: profimedia.cz

Kdo si myslí, že na olympiádě jde o medaile a setkávání se slavnými lidmi, krutě se mýlí. Hvězda amerického ženského fotbalu Hope Solo vysvětluje - sportovci mají na olympijských hrách zájem o něco zcela jiného: o sex. Uvedl to server Focus.

Když je člověk v olympijské vesnici celý den obklopen sportovci s luxusně vytrénovanými těly, má nárok na to, aby ho napadaly lechtivé myšlenky. Americká fotbalistka Hope Solo říká, že je sportovci proměňují v činy. „Na olympiádě bývá hodně sexu,“ prozradila atraktivní brankářka americkému sportovnímu kanálu ESPN.

Říká se, že sex uvolňuje a po namáhavém zápase plném stresu a adrenalinu po uvolnění jistě zatouží nejeden sportovec. Můžete proto věřit slovům Hope Solo, která popisuje výstřední sexuální aktivity: „Viděla jsem sportovce, kteří se věnovali sexu venku na trávě mezi domy.“

Od tíhy reprezentace svých vlastí a výkonů ve své disciplíně si sportovci čas od času rádi odpočinou. „Někteří si prostě jen tak vyrazí a bývají opravdu hodně zkažení,“ prozrazuje fotbalistka tajnosti z olympijské vesnice.

Jak se připravují na letní hry fotografické agentury?

A odkud to krásná sportovkyně vlastně všechno ví? Z vlastní zkušenosti. „Právě jsem byla na pokoji s jistou slavnou osobností,“ přiznala. Doprovod se tam prý totiž okolo ochranky může protáhnout velmi snadno. Jméno druhého aktéra svého olympijského erotického dobrodružství si ale Američanka raději nechala pro sebe.