Aston Martin: únorová jízda na sněhu za 75 tisíc korun

Aston Martin

Aston Martin Zdroj: Autorevue.cz

Pokud patříte k těm, kteří na Vánoce zapomněli obdarovat někoho důležitého, máte teď poslední možnost napravit to.

Automobilka Aston Martin totiž skrze svoji stránku na Facebooku oznámila, že má k mání ještě několik míst ve svém programu Aston Martin On Ice. Ten proběhne, již počtvrté v řadě, ve dnech 6. a 17. února roku 2012 v luxusním švýcarském letovisku St. Moritz, přičemž poslední místa jsou volná pro termín 7. až 8. února.

Cena účasti na této události činí v přepočtu 75 000 Kč a zahrnuje kromě jiného ubytování v exkluzivním pětihvězdičkovém hotelu ze sítě Kempinski v jednolůžkovém pokoji se snídaní (údajně nejlepší ve Švýcarsku) a obědem. Posrkávat šampaňské je jistě působivou vizí, ale lidé se v rámci programu Aston Martin On Ice potkávají především z jiného důvodu.

Jde o řízení supersportovních automobilů Aston Martin pod dohledem profesionálních instruktorů v nejrůznějších podmínkách zimního provozu, na sněhu i ledu. Účastníci budou mít k dispozici „plně pojištěné a do zimních pneumatik obuté“ vozy Rapide, DBS, DB9, V12 a V8 Vantage.

Aston MartinAston Martin|Autorevue.cz

Nejde pochopitelně o podmínky, v nichž by bylo možno kvality těchto vychutnat bezezbytku, ale zato se můžete alespoň na chvíli cítit jako Pierce Brosnan při natáčení bondovky Die Another Day…