Bentley představilo telefon, který stojí 476 000 Kč

Telefon Signature

Telefon Signature

Nejen auta byla na letošním festivalu rychlosti v Goodwoodu k vidění. Třeba automobilka Bentley zde představila mobilní telefon ve speciální edici „for Bentley“. Jak asi dopředu tušíte (a tušíte správně), tahle hračka levná nebude.

Bentley se totiž spojilo se společností Vertu a výsledkem je trochu přepracovaný telefon Signature. Úpravy jsou samozřejmě směřovány tak, aby propojily mobil s modely od Bentley, takže na telefonu například najdete karbonový dekor, který je shodný s tím, co používá v interiéru Mulsanne Speed. Pokud jsou vám povědomé kovové okraje telefonu, tak máte pravdu, protože ve stejném provedení nabízí Bentley některé ovladače a samozřejmě nemůže chybět kůže, opět původem od Bentley.

Telefon SignatureTelefon Signature

Automobilka Bentley si zakládá na individualizaci. V podstatě vyrobí cokoliv, co si zákazník vymyslí (a zaplatí), což platí i o tomto telefonu. V konfigurátoru Vertu si můžete hrát s různými variantami, přičemž je dohromady k dispozici na 2300 kombinací.

Telefon SignatureTelefon Signature

Základní cena Vertu Signature for Bentley je 17 500 euro, tedy nějakých 476 000 Kč. Přidejte ale pár položek navíc (třeba diamant na centrální tlačítko pod displejem nebo kůži z Alligator) a jste za hranicí třiceti tisíc euro.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz