Blíží se uzávěrka soutěže Kanceláře roku

Zdroj: Prochazka & Partners s.r.o.

Soutěž Kanceláře roku dává společnostem příležitost představit se jako atraktivní zaměstnavatel pro své potenciální zaměstnance. Soutěž oceňuje snahu společností přizpůsobit kancelářské prostředí svým zaměstnancům, čímž firma může nejen zefektivnit práci svého personálu, ale vytvoří jim místo, kde se budou cítit dobře. 

Registrace do soutěže jsou již v plném proudu a uzávěrka připadá na 20. prosince 2018. Celkem devět hlavních kategorií je doplněno speciálním oceněním a kategorií Environment Friendly, která posuzuje dnes tak diskutovanou udržitelnost prostor a jejich dopady na životní prostředí. Interiéry jsou hodnoceny odbornou porotou z hlediska výjimečnosti a designu prostor. Kromě toho jsou brána v potaz kritéria, jako jsou inovace, atmosféra a kvalita pracovního prostředí.

„Soutěž má hned dva významné cíle. Zaměstnavatel se může díky účasti v soutěži profilovat atraktivně pro své budoucí zaměstnance, a to díky investicím do prostor, ve kterých se zaměstnanci pohybují. Současně je naším cílem vyzdvihnout důležitost zvelebování pracovního prostředí, které je jedním z určujících prvků při výběru zaměstnání,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners, která za projektem stojí, a dodává: „Právě motivování zaměstnavatelů k tomu, aby se tomuto tématu věnovali, je jedním z cílů soutěže.“

Poslední dny do uzávěrky přihlášek

Soutěž Kanceláře roku se koná pouze jednou za rok. Pokud vaše společnost splňuje podmínky soutěže, které jsou vypsané na stránkách www.kancelareroku.cz, byla by škoda nevyužít skvělé příležitosti a do soutěže se nepřihlásit. Vaši šanci můžete využít již jen do 20. prosince 2018, kdy se registrace bude uzavírat.