Centers Dating 2012: top akce pro realitní trh

Jaro a podzim jsou období, kdy se tradičně potkávají developeři, investoři a další hráči realitního trhu. V dubnu je pro ně připravena ojedinělá konference – Centers Dating 2012.

Dne 12. 4. 2012 v pražské Grébově vile získá každý účastník komplexní soupis připravovaných rezidenčních projektů na území ČR a komplexní přehled o segmentu výstavby a provozu kancelářských budov. Ale především zde díky Centers Datingu vzniká nezávislá platforma pro setkání veřejné sféry se sférou soukromou – investoři, developeři či správci nemovitostí se mohou potkat se zástupci českých měst a městských částí, uvedla Pavlína Hajnová za organizátora celé akce.

Změny v řízení některých českých měst, ke kterým došlo po volbách na podzim roku 2010, jsou již ustálené, a proto je vhodné se potkat s jejich zástupci a ověřit si, jaké jsou nyní preference ohledně rozvoje, výstavby či nakládání s nemovitým majetkem. Před letošními krajskými volbami jde také o seznámení se s novými plány různých politických uskupení.

Mezi pozvanými hosty jsou zástupci těchto měst: Praha – její městské části, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, Ústí nad Labem, České Budějovice, Hradec Králové, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most, Karviná, Frýdek-Místek, Opava, Děčín, Karlovy Vary, Jihlava, Teplice, Česká Lípa, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Mladá Boleslav, Tábor, Těšín, Třinec, Ústí nad Labem.

Trendy ve výstavbě a správě nemovitostí v Čechách a na Slovensku zhodnotí nejen Pavlína Hajnová, analytička společnosti Centers DATA, ale i řada partnerských institucí jako např. Česká rada pro šetrné budovy, AFI – Sdružení pro zahraniční investice či Agentura pro podporu podnikání a rozvoje CzechInvest.

Souběžný program bude probíhat pod záštitou sdružení Spokojená obec. Ocení jej zejména zástupci municipalit, kteří získají přehled o dotacích, efektivním a etickém vymáhání pohledávek či se seznámí s informační bezpečností ve veřejné správě.

www.centers.cz