Central Park Praha má nové prodejce

Projekt Central Park Praha na Žižkově začal spolupracovat s novými prodejci, kterými se staly realitní kanceláře Professionals a Lekvi & Partners. Realitní kancelář Professionals se díky svým dlouholetým zkušenostem na českém trhu zaměří především na tuzemské zákazníky, specializací Lekvi & Partners je zahraniční klientela. Projekt Central Park Praha již od podzimu loňského roku zaznamenává rostoucí zájem, který by měl za podpory zkušených realitních kanceláří dále stoupat.

„Projekt Central Park Praha, nabízející kvalitní moderní bydlení s unikátním privátním parkem, jsme velmi rádi zařadili do svého portfolia. Naši makléři budou intenzivně pracovat na získávání dalších spokojených klientů,“ říká ředitel realitní kanceláře Professionals Tomáš Duda. „Vzrůstajícím prodejům napomáhá i optimalizace cen, protože dnes již ceny bytů v projektu Central Park Praha začínají na necelých 3 milionech korun, a to včetně sklepa, parkovacího stání i DPH. To jsou podle našich analýz a zkušeností z realitního trhu, vzhledem k povaze projektu, jeho kvalitě a umístění takřka v centru města, ceny velmi dostupné a přijatelné. Navíc si z pestré nabídky bytů různých dispozic a velikostí včetně penthousů, mezonetů a rodinných domů může své ideální bydlení vybrat každý.“

Central Park Praha je projektem nově vzniklé rezidenční čtvrti na Žižkově. Nachází se v sousedství parku Parukářka a lemují jej ulice Ke Kapslovně, Pitterova a Malešická. Charakteristický je zejména množstvím zeleně, polohou v žádané lokalitě, výbornou dopravní dostupností centra metropole i atraktivními výhledy na pražské panoráma. Nabízí celkem 547 bytových jednotek v nejrůznějších variantách dispozic i velikostí. Od bytů 1+kk o velikosti 32 metrů čtverečních, přes prostorné pětipokojové rezidence o rozloze 180 metrů čtverečních, až po rozlehlé pentahousy v nejvyšších patrech. V nabídce nechybí ani netradiční terasové domy spojující bydlení v centru metropole s výhodami rodinného domu obklopeného zelení.