G SERVIS nabízí komplexní služby pro pořízení nového domova

Společnost G SERVIS spustila soubor služeb, které pomohou zákazníkům při výběru nového bydlení. Na stránkách www.vybersidum.cz například nabízí 1000 originálních projektových řešení rodinných domů. Společnost přidala do portfolia již také nabídku stavebních parcel.

Ve hře o podobu domova přitom mohou být typové i individuální projekty. „Projektovou dokumentaci budete mít doma ve schránce do 10 dnů od objednání i za předpokladu, že budete požadovat zapracování drobných změn či rozsáhlejších úprav,“ uvádí G SERVIS. Zdarma poskytuje 500 stran inspirace v katalogu Rodinné domy 3D 2012, stejně jako služby architekta, pokud se klient během jednání nespokojí s typovým projektem a zatouží po originálním domě. Architekt všechny vize promítne na papír a předloží první nákres nového domova.

Tento dům lze přenést do reálné podoby pomocí fotorealistické vizualizace, jejíž součástí jsou úpravy barevnosti, interiéru a zasazení domu do zahrady. Zpracování individuálního projektu „na míru“ zákazníkovi zabere delší čas, ale i tak se projektu v pěti vyhotoveních, včetně architektury, statiky a detailně zpracovaných potřebných projektů všech řemesel, dočká za 22 dnů. Nyní přichází na řadu okolí domu, jakou jsou bazén, jezírka, altán, garáže nebo stání vozidel a oplocení, jehož originální volba včetně vstupní branky a vjezdové brány dokáže pozvednout celkovou estetiku domova.

Firma zajišťuje i praktické služby spojené se získáním stavebního povolení. „Jednou ze základních listin je projekt osazení domu. Ten totiž řeší kromě umístění rodinného domu také napojení na inženýrské sítě a zásady organizace výstavby na vašem pozemku,“ poznamenává G SERVIS, který obstarává veškeré povinné části plnohodnotné dokumentace (projekt architektury a statiky, průkaz energetické náročnosti budovy, osazení na pozemek atd.), sloužící pro realizaci stavby a získání stavebního povolení.