JABLONEX GROUP a.s. dokončila transformaci na realitní společnost

JABLONEX GROUP a.s. dokončila transformaci na realitní společnost. Nabízí více než 63 tisíc metrů čtverečních administrativních, skladovacích a výrobních prostor určených k dlouhodobému pronájmu. Menší část je určena k prodeji. Hlavním cílem JABLONEX GROUP je vytvořit v Jablonci nad Nisou podnikatelské centrum poskytující služby velkým společnostem i malým firmám z regionu. Dobře dostupné areály v centru Jablonce nad Nisou nabízejí kompletní zázemí i pro výrobní společnosti a dobré silničním napojením do Čech, Polska i Německa.

Areály JABLONEX GROUP mají po definitivním ukončení výroby v roce 2009 nové využití. Množství zrekonstruovaných budov všech typů s dobrým zázemím v podobě kvalitní infrastruktury a inženýrských sítí nabízí ideální podmínky pro kanceláře, sídla a skladovací i výrobní prostory. Areály JABLONEX GROUP nabízejí celkem 13 tisíc metrů čtverečních administrativních a 50 tisíc metrů čtverečních skladovacích a výrobních prostor. „Nabízené prostory jsou v regionu unikátní nejen svojí velikostí a univerzálností využití, ale také dobrou dopravní dostupností a dostatkem parkovacích míst. Areály JABLONEX GROUP kombinují administrativní budovy vysokého standardu s výrobními a skladovacími kapacitami na jediném místě,“ říká Pavel Diviš, předseda představenstva JABLONEX GROUP. Díky mimořádné kapacitě mohou jablonecké areály využít nejen menší podnikatelé a živnostníci, ale také velké společnosti s postupně rostoucími nároky na prostory.

„Z areálů v Jablonci nad Nisou vytváříme podnikatelské centrum s nejrozsáhlejším zázemím služeb v regionu. Pro všechny nájemce je k dispozici zázemí sahající od služeb recepčních, přes možnost pronájmu zasedacích místností až po servis právníků, notářů, auditorů nebo účetních. Služby rozvíjíme postupně a s dlouhodobou perspektivou. Jsem přesvědčen, že areály přitáhnou řadu zajímavých společností, například z oblasti automobilového průmyslu,“ uvádí Pavel Diviš.