Jaguar XKR-S Convertible: líbí se vám? Připravte si 3,5 milionu

Jaguar XKR-S Convertible

Jaguar XKR-S Convertible Zdroj: Autorevue.cz

Jaguar XKR-S Convertible
Jaguar XKR-S Convertible
Jaguar XKR-S Convertible
Jaguar XKR-S Convertible
4
Fotogalerie
Automobilka Jaguar oficiálně představila svůj nejnovější přírůstek – kabriolet odvozený od modelu XKR-S. Otevřené provedení bude v těchto dnech k vidění na autosalonu v Los Angeles.

Jaguar XKR-S Convertible využívá stejnou techniku jako klasické XKR-S. Pod kapotou je tedy vidlicový přeplňovaný osmiválec o výkonu 550 koní. Vrchol točivého momentu dosahuje na 680 Nm. Stovku zvládne nový kabriolet v čase 4.4 s a maximální rychlost činí rovných 300 km/h. Původní XKR-S je ve sprintu z nuly na sto rychlejší o 0,2 s.

Tím nejdůležitějším je samozřejmě stahovací střecha. Ta je v tomto případě plátěná a dokáže se složit za 18 vteřin. XKR-S Convertible navíc dostalo upravený nárazní s větším otvorem pro přívod vzduchu k motoru, přepracované odpružení, karbonový zadní spoiler nea do interiéru luxusní kožené sedačky nastavitelné v šestnácti směrech.

Pokud se vám novinka líbí, máme pro vás dobrou zprávu. Jaguár přijímá objednávky už teď. Českým zákazníkům budou první vozy k dispozici v únoru. Cena startuje na částce 3 451 670 korun včetně DPH.