Jan Budař na svých koncertech nabídne možnost seznámení

Koncert Jana Budaře

Koncert Jana Budaře Zdroj: Profimedia.cz

Čtyři exkluzivní koncerty Jana Budaře a Eliščina Bandu nabídnou speciální program pro nezadané. Vystoupení s názvem Seznamme se s podtitulem Přijď sám, odejdi ve dvou poprvé představí 29. dubna v pražském Švandově divadle. Jako host zahraje Tomáš Klus.

„Rádi bychom těmito koncerty dali možnost k seznámení komukoliv, kdo by si přál potkat velké množství krásných, inteligentních a nezadaných žen. A díky tomu i mužů,“ uvedl Jan Budař.

Po Praze se Jan Budař a Eliščin Band objeví 20. května ve Frenštátu pod Radhoštěm, o den později v Ostravě a 22. května v Brně, kde jako host zazpívá Ilona Csáková. Před každým z koncertů bude divákům darován barevný doplněk, který každého zařadí do příslušné kategorie, aby byly „vztahy co nejpřehlednější a nevznikala nepříjemná nedorozumění“. Návštěvníci představení se zařadí do kategorií jsem zadaný (modrá), chci se seznámit (bílá) a jsem zadaný a chci se seznámit (růžová).

Program slibuje „nové i známé písně Jana Budaře nejen o lásce, debatu nejen o vztazích, tanec nejen sexuální, stand up výstupy nejen komické a projekci v HD kvalitě“. K těmto koncertům bude v průběhu února zřízena fanouškovská stránka na facebooku a webová stránka www.seznammese.cz.

Podobně netradiční koncert nabídl muzikant, herec, režisér a čtyřnásobný držitel Českého lva Jan Budař před dvěma lety, kdy své nové album Lehce probuzený uvedl netradičním akustickým vystoupením v pražské tramvaji číslo 12.

Debutové album Uletěl orlovi vydal Budař v roce 2006. „Už jako chlapce mě bavilo skládat si písničky. Většina kluků to tak dělá a touží mít kapelu a já jsem nebyl výjimkou,“ vysvětlil tehdy herec svůj vstup do světa hudby. Své stylové zaměření definoval jako „něco mezi šansonem, jazzem, folkem a poprockem“.