Jesenice: nájemní byty pro mladé a seniory vybaví SIKO

Společnost SIKO KOUPELNY, přední dodavatel koupelnového vybavení v Česku a na Slovensku, se stala významným partnerem dalšího developerského projektu. Dodá kompletní koupelnové vybavení do moderního konceptu nájemního bydlení Novera City v Jesenici u Prahy.

„V první etapě kompletně vybavíme koupelny u 97 bytových jednotek ve dvou různých barevných provedeních. Jedná se o naši vůbec první spolupráci v rámci takového projektu, tedy konceptu nájemního bydlení určeného mladým lidem a seniorům. Celkové pojetí vybavení a barevné ladění jsme volili právě s ohledem na charakter bydlení a na potřeby specifické cílové skupiny, pro niž je určeno,“ uvádí k nové spolupráci vedoucí oddělení developerského úseku SIKO KOUPELNY Michal Horák.

Společnost SIKO KOUPELNY dodá do všech bytů s dispozicemi 2+kk až 3+kk kompletní koupelnové vybavení. Dlažby a obklady budou ze série Smart, Lena a Tahiti, sanitární keramika, sprchový kout a baterie zase od renomovaných výrobců Vitra, Anima a Grohe.

Novera City představuje moderní nájemní bydlení pro 21. století v Jesenici u Prahy. Bezpečný areál v klidné lokalitě s devíti nízkoenergetickými domy nabízí k pronájmu byty, které jsou určeny především mladým lidem, tedy studentům či mladým párům, a seniorům. Projekt se nachází v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností, blízkostí přírody a přitom dobrým spojením do hlavního města. Dokončení první etapy je plánováno na leden 2013.