Jste single? Máme pro vás tip na vlastní bydlení!

Krize sem, krize tam, sehnat v Praze pěkný nový byt na dobrém místě s cenou pod dva miliony je dnes téměř neřešitelný problém, a to i v kategorii bytů 1+kk nebo chcete-li garsoniér, jak jsme říkávali kdysi.

Krize sem, krize tam, sehnat v Praze pěkný nový byt na dobrém místě s cenou pod dva miliony je dnes téměř neřešitelný problém, a to i v kategorii bytů 1+kk nebo chcete-li garsoniér, jak jsme říkávali kdysi.

Právě „garsonka“ je snem každého mladého člověka, který se chce osamostatnit. Ostatně samo označení jednopokojového bytu bez oddělené kuchyně pochází z francouzského slova „garçon“ - chlapec, mladík - jako vyjádření nejčastějšího obyvatele tohoto typu bytu. Stejně dobře však poslouží samostatné dívce. Může představovat i příležitost, jak přistěhovat osaměle žijícího seniora blíž k rodině. Malý byt znamená snazší zařizování i úklid. Nevýhodou může být jenom nedostatek úložného prostoru, takže je třeba pečlivě zvážit, co všechno opravdu musíte mít doma.

U bytu je důležité také místo, kde se nachází. V současné době jsou nejoblíbenější lokality mimo drahé centrum, ale pokud možno v jeho blízkosti nebo aspoň dobře dostupné metrem. Jednou z takovýchto lokalit jsou Letňany, svébytná, moderní a dynamicky se rozvíjející čtvrť, která už dávno nenese punc periferie. Svědčí o tom moderní Obchodní centrum Letňany, aquapark, sportovní stadion, multikino… Rozvoj Letňan pomohlo nastartovat výtečné dopravní spojení - prodloužení metra do Letňan a blízkost městského silničního okruhu.

#####Projekt Barevné Letňany se stále rozrůstá

Právě nedaleko stanice metra Letňany je dokončován bytový soubor Barevné Letňany. V Chlebovické ulici vyrůstá již třetí bytový dům tohoto příjemného, vzdušného rezidenčního souboru. V kontrastu s uniformitou sousedního panelákového sídliště vyniká jedinečnost každého z těchto tří domů, podtržená rozdílnými barvami členitých fasád, které daly novým domům i jména - Červený a Žlutý dům již stojí, Modrý dům bude dokončen letos v létě. Další zvláštností je dostatek prostoru mezi jednotlivými domy. Ten je vyplněn parkem, jehož součástí jsou i hřiště na pétanque, altánek a netradiční posilovna pod širým nebem.

Máme dobrou zprávu pro ty, kteří hledají cenově dostupnou garsonku: v nabídce jsou tři byty 1+kk, všechny s cenou kolem 1,7 milionu Kč včetně DPH. Další informace lze získat v prodejním centru společnosti Trigema na adrese Bucharova 2641/14, Praha 5, hned vedle stanice metra Nové Butovice, nebo na internetových stránkách www.barevneletnany.cz.