Kam za sportem v Hradci

*

Fotbal

Muži A - v neděli 29. srpna, FK Jindřichův Hradec 1910 vs. Hluboká nad Vltavou, 17 hodin, stadion sídliště Vajgar.
Další zápas 12. září, FK Jindřichův Hradec 1910 vs. Milevsko, 17 hodin, stadion sídliště Vajgar.
Muži B - sobota 28. srpna, Deštná vs. Jindřichův Hradec B, 15 hodin, fotbalové hřiště Deštná.

Hokej

V pátek 27. srpna hrají proti hráčům z Jindřichova Hradce hokejisté Chomutova. Začátek utkání na zimním stadionu je v 18 hodin. Více na www.klhvajgar.cz.

Házená

Nejbližší zápas týmu žen bude ve sportovní hale ve středu 8. září od 18 hodin. Domácí hráčky nastoupí proti Michalovcům. Bližší informace
na www.tjhazenajh.cz.

basketbal

V úterý 31. srpna se utkají ve sportovní hale v Jindřichově Hradci hráči domácího týmu BK Lions s týmem Loko Plzeň. Začátek utkání je v 18 hodin. 3. září hrají BK Lions ve Svitavách a 7. září v Plzni. Časy budou ještě určeny.
V jednání je ještě odveta s Brnem
v Jindřichově Hradci - rozhodne se až po upřesnění programu brněnského týmu. Bližší informace na www.bkjh.cz

gymnastika

Ve čtvrtek 2. a 9. září a v pondělí 6. září se mohou vždy od 16 do 18 hodin hlásit mladí adepti do oddílů gymnastiky. Rodiče mohou na nábor přihlásit své děti narozené v roce 2005. Uspět mohou i šikovnější děti narozené v roce 2004. Bližší informace je možné získat na sobotní akci Město dětem, kde budou mladí gymnasté předvádět od 13 do 16 hodin ukázky ze své činnosti. Telefon 607 521 962 (Karel Parma).

Cyklomaraton

V sobotu 4. září pořádá Cyklocamp pod Landštejnem nultý ročník Landštejn MTB maraton. Pojede se v pěti kategoriích podle věku. Připravené jsou dvě trasy, 55 kilometrů pro opravdové MTB profíky a fajnšmekry. Turistická trasa měří 25 kilometrů a je určená
i pro crossová kola. Startovné dospělý 250 korun a děti do 12 let 100 korun. Informace na www.cyklocamp.cz.