Soundtrack Poděbrady uchvátil nejen filmovou hudbou

Soundtrack Poděbrady

Soundtrack Poděbrady Zdroj: Soundtrack Poděbrady

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady udělal letos velký krok a potvrdil tak svou pozici v TOP 5 návštěvníky nejlépe hodnocených festivalech v ČR.

SOUNDTRACK Poděbrady představil poslední prázdninový víkend hned několik změn. Oproti předešlým ročníkům byl hlavní hudební program přesunut ze stage u poděbradského zámku do velké kryté koncertní haly na břehu Labe. Sál

s kapacitou 2500 míst k sezení poskytl komfortní a důstojné prostředí symfonickým koncertům, filmovým projekcím i tanečním afterparties. Festivalové večery byly ve znamení velkých hudebních a filmových zážitků. Koncerty skupiny Čechomor, nejznámějších filmových melodií geniálního skladatele Ondřeje Soukupa, francouzské hvězdy Erica Serry, hudba k celosvětově úspěšnému hernímu hitu Kingdom Come: Deliverance a audiovizuální show Vivaldianno pod širým nebem s projekcemi na zámek byly vrcholy festivalových večerů.

Celý program čtyř festivalových dnů byl bohatší než v předchozích letech. Mimo hlavních koncertů v hale nabídl v rámci atraktivního doprovodného programu zdarma vystoupení špiček domácí hudební scény jakými jsou David Koller, Aneta Langerová, Emma Smetana, Ondřej Gregor Brzobohatý a další. Výstavy, workshopy s umělci, program pro děti, sportovní aktivity, food court a mnoho dalších atrakcí zpříjemnilo téměř 40 tisícům návštěvníkům čekání na hlavní hvězdy večera.

Podívejte se sami, jaký byl SOUNDTRACK Poděbrady:

Těšíme se na vás na dalším ročníku Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimedií SOUNDTRACK Poděbrady v termínu 29.8. – 1.9. 2019.