Mladík řídil jako Mr. Bean a naboural do policejního vozu

Mladík řídil auto ze střechy

Mladík řídil auto ze střechy Zdroj: Policie CR

Možná znáte grotesku, v níž známý Mr. Bean sedí v křesle na střeše svého vozu mini a odsud auto řídí pomocí provazu a smetáku. Řídit Opel Corsa ze střechy se pokusil také jedenadvacetiletý mladík v Brně, k jehož cti je třeba připomenout, že si pro svůj trénik vybral alespoň prostorné parkoviště u obchodního centra. Zábava přesto skončila neslavně – srážkou s autem policie, která podezřelou posádku opelu přijela zkotrolovat na zavolání pracovníků obchodu.

Policisté přijeli na místo a viděli, že se skupina mladých lidí baví přesně tak, jak to popsali pracovníci obchodu. Dali proto řidiči signál k zastavení, ten zazmatkoval, snažil se vrátit na místo řidiče a naboural do policejního auta.

Policisté pak překvapilo především to, že jednadvacetiletý řidič nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Na svém jednání neshledával nic až tak zvláštního a uvedl, že tímto způsobem řídil i předchozí den. Policisté celou věc odbyli pokutou a řidiče poučili o dodržování bezpečnostních pravidel v silničním provozu.

Mr. Bean je výtečným řidičemMr. Bean je výtečným řidičem | Profimedia.czJe známo, že když se Rowan Atkinson vysvleče z role Mr. Beana, je nadšeným motoristou