Na svědomí vás mají O5&Radeček

V Kutné Hoře zazní osvědčené hity i skladby z nejnovější desky.

Nespokojíte se jen s ploužákem či diskotékovými hity? Chcete si pořádně zapařit a zaskákat? Pak zajděte v sobotu 20. února do kutnohorského klubu Planet Music. Zahrají tam skupiny O5&Radeček a UDG.

Šumperská formace O5&Radeček se proslavila především hitem Praha. Její poslední pecka se jmenuje Máš mě na svědomí. Stejný název má i album, jež vyšlo na konci ledna.

„K nové desce máme i turné, dohromady asi čtyřicet koncertů. Včetně toho v Kutné Hoře,“ říká baskytarista a kapelník „Radečků“ Ondřej Polák.

Návštěvníci akce se podle něj mohou těšit na několik písní z nového alba. „Ale rozhodně nebudou chybět ani staré odrhovačky. To by nám lidi neodpustili,“ usmívá se Polák.

CD Máš mě na svědomí nahrála kapela už v létě, vyšlo však až nedávno. „Vždycky jsme alba nahrávali v zimě, tohle je první letní. Snad je to na něm poznat a je veselejší než ta předchozí,“ říká baskytarista.

„Ale to si myslíme u každého alba. A pak nám někdo řekne, že je to pořád stejné,“ dodává.
O5&Radeček doprovodí na kutnohorské pódium punkrocková kapela UDG z Ústí nad Labem. Tu lidé znají především díky hitům Hvězdář nebo Piloti.

O5&Radeček a UDG v Kutné Hoře:

- kdy: v sobotu 20. února ve 20 hodin
- kde: Planet Music club v Kutné Hoře - cena: 130 / 160 korun
- www.planetmusic.cz