Nedbalá elegance na španělský způsob

elegance

elegance

nedbalá elegance na španělský zpsůsob
Nenápadná
barevnost.
Sázka na
květinové
vzory, bílou
či červenou, se
letos vyplatí
španělská ležerní elegance
Ležérnost a kvalita. Modely značky Massimo Dutti
jsou vždy zároveň praktické a pohodlné
4
Fotogalerie
Máte-li v oblibě kvalitní materiály, slušivé střihy a neformální styl oblékání, jistě vám neunikla značka Massimo Dutti. V pražském obchodu, zatím jediném v České republice, si vybere každý, kdo má rád dotyk nevtíravého luxusu.

Značka s více než čtvrtstoletí dlouhou historií se zpočátku zaměřovala na pánskou módu a o dámské a dětské linie se rozšířila až na počátku devadesátých let. Nenechte se zmást jejím italsky znějícím názvem. Jejím vlastníkem je španělský textilní gigant Inditex, pod nějž mimo jiné patří také další, v Česku známé značky, jako například Zara, Bershka, Pull and Bear či Stradivarius.

Kolekce na jaro/léto 2011 je plná lehkých materiálů jako hedvábí, len či bavlna. Dámské letní řadě vévodí přírodní bílá, béžová a různé odstíny červené. Ze vzorů na první pohled zaujmou něžné květinové motivy a také hravé námořnické pruhy. Velmi ženské variace letních šatů jsou ozdobou celé kolekce. Milovnice módy jistě ocení velký výběr elegantních doplňků z hnědé kůže a slušivé šátky, které lze variabilně nosit ovinuté kolem krku nebo třeba jako pokrývku hlavy.

elegance, Massimo Dutielegance, Massimo Duti | e15

Pánské linii jednoznačně dominuje modrá barva. Massimo Dutti reflektuje návrat kára a kostky, jež příjemně odlehčí každý outfit. Stejně jako v dámské linii i zde nalezneme námořnický proužek. Za pozornost stojí dokonale propracované kožené bundy, skvěle padnoucí sáčka a pohodlná vycházková obuv.Modely Massimo Dutti dýchají letní pohodou a vybízejí k nošení do společnosti, do práce i ve volném čase. Kvalitou zpracování a vytříbeným stylem je oblečení této značky příjemnou volbou tohoto léta.

Autorka je spolupracovnicí redakce