Nordica Ostrava získala nového nájemce RIGHT POWER

Společnost Skanska podepsala smlouvu na pronájem kanceláří v budově Nordica v Ostravě se společností RIGHT POWER, a.s. Tento poskytovatel služeb v oblasti dodávek elektřiny a energetického poradenství na Slovensku a v České republice si pronajme 730 čtverečních metrů kancelářské plochy a 30 parkovacích míst. Oznámila to Skanska.

V rámci konsolidačních aktivit holdingu RIGHT POWER přesune své dceřiné společnosti RIGHT POWER TRADING, s.r.o., BICORN, s.r.o. a ENIGEN s.r.o. na jediné místo, což zvýší pružnost práce. „Zároveň jako firma, která se mimo jiné zabývá energetickým poradenstvím, velmi oceňujeme budovu, která umožňuje snížit spotřebu energie o 30% oproti českým standardům,“ říká vedoucí organizační složky RIGHT POWER Michael Landau. Od září 2012 se tak zařadí v budově Nordica mezi ostatní významné nájemce, jako jsou OKIN GROUP, UniCredit Leasing CZ, Grafton Recruitment a United Energy Coal Trading.

Budova Nordica Ostrava nabízí pronajímatelnou plochu zhruba 12 000 čtverečních metrů a je zasazena do centra Ostravy na nároží ulic Českobratrská a Soukenická. Vedle kanceláří a maloobchodních ploch disponuje také 129 parkovacími stáními ve dvou podzemních patrech.

Skanska Property Czech Republic působí na českém trhu od roku 1997 a v Praze realizovala řadu administrativních budov a obchodních prostor. Společnost dokončuje na pražském Pankráci svůj kancelářský projekt City Green Court, který získal jako první kancelářský projekt v Česku precertifikaci LEED Platinum, což je nejvyšší možná úroveň nejnovější verze systému LEED.