Noví klienti se usadili v německém parku Delta Forum

Společnost PointPark Properties (P3) uzavřela v Německu dvě nové smlouvy o pronájmu v rámci svého logistického parku Delta Forum. Eugen König GmbH, velkoobchod se stavebním a koupelovým vybavením a zařízením, zaujme v parku od května 2012 skladovou plochu o rozloze 5811 čtverečních metrů. Současně s ním do parku nastoupí i společnost SIMS Recycling Solutions, největší dodavatel recyklované elektroniky na světě, která si zde pronajala 3 494 metrů čtverečních skladových prostor.

„Je to poprvé, co spolupracujeme s klienty Eugen König a SIMS Recycling Solutions. Velmi si ceníme toho, že získáváme do našich parků ve špičkových lokalitách stále nové zákazníky. Jsem si jistý, že jsme díky novým pronájmům v parku Delta Forum posílili naši pozici na trhu a potvrdili tak naši přidanou hodnotu a úroveň služeb, které nabízíme“ říká Tim Hennes, P3 Head of Asset Management Western Europe.

P3 působí i na tuzemském trhu, kde se nedávno PointPark Prague D8 rozrostl o společnost Noark Electric Europe, zabývající se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Druhým přírůstkem byla TOPSTEEL, velkoobchodní prodejce a distributor nerezového hutního materiálu. Aktuálně je v areálu PointPark Prague D8 k dispozici 7500 metrů čtverečních, ale zároveň se nabízí možnost výstavby dalších tří hal o celkové rozloze 62 350 metrů čtverečních, které jsou vhodné na build-to-suit projekty.