OBRAZEM: Stallone, DiCaprio, Electra i Seagal. Celebrity nakupují honosná sídla

Sylvester Stallone prodával svůj dům ve středomořském stylu v Beverly Hills za 110 milionů dolarů. Po neúspěchu na realitním trhu nyní slevil o neuvěřitelných 25 milionů dolarů.

Sylvester Stallone prodával svůj dům ve středomořském stylu v Beverly Hills za 110 milionů dolarů. Po neúspěchu na realitním trhu nyní slevil o neuvěřitelných 25 milionů dolarů. Zdroj: Profimedia

Vydržel a prodal! Hudebník Marc Anthony, bývalý partner Jennifer Lopezové, prodal tento svůj palác za původní požadovanou částku 27 milionů dolarů. Na realitním trhu byl dům přes půl roku. Opulentní palác v Coral Gables na Floridě koupil Marc v roce 2018 od Hildy Bacardiové, sestry předsedy správní rady společnosti Bacardi.
Sylvester Stallone prodával svůj dům ve středomořském stylu v Beverly Hills za 110 milionů dolarů. Po neúspěchu na realitním trhu nyní slevil o neuvěřitelných 25 milionů dolarů.
Hudební superstar „Marshmello“ koupil tento palác v Los Angeles za 10,8 milionu dolarů. Obytná plocha 730 metrů čtverečních má 5 ložnic a 7 koupelen. V suterénu je salonek s mokrým barem.
Akční hvězda Steven Seagal prodává svůj dům z přírodního kamene v arizonském Scottsdalu. Požadovaná cena nemovitosti je 3,8 milionu dolarů.
Herec Leonardo DiCaprio si koupil dům ve středomořském stylu v Los Angeles za 7,1 milionu dolarů od herce Jesse Tylera Fergusona ze seriálu Taková moderní rodinka.
16
Fotogalerie

Leonardo DiCaprio si koupil dům ve středomořském stylu za 7 milionů dolarů. Hudební superstar „Marshmello“ si pro změnu pořídil palác v Los Angeles. Ve stejném městě prodává dům plavčice z Pobřežní hlídky, herečka Carmen Electra. Extrémně draze prodávají honosná sídla také herci Silvestr Stallone a Steven Seagal. Letošní rok je zkrátka z hlediska prodejů extrémně drahých nemovitostí celebrit nadprůměrně bohatý.

 

Nejdražší a nejluxusnější vily v Česku: stojí stovky milionů, mají vyhřívané cesty i akvárium pro žraloka

Video placeholde
Nejdražší domy České republiky • Videohub