OBRAZEM: Umět pařit jako princ Harry

Roddy Walker jako by princi Harrymu z oka vypadl

Roddy Walker jako by princi Harrymu z oka vypadl Zdroj: Profimedia.cz

Roddy Walker jako princ Harry a modelka Angelina
Roddy Walker jako princ Harry
Roddy Walker jako princ Harry
Roddy Walker jako by princi Harrymu z oka vypadl
Princ Harry
5
Fotogalerie
Rozčepýřená rezavá kštice, červené líce, které však rozhodně neznačí přehnaný stud, lahev piva v ruce... Roddy Walker jako by z oka vypadl princi Harrymu. A to je samo o sobě skvělým důvodem k žertu, obzvlášť potom, co se nezbedný člen královské rodiny nedávno postaral o nový exces, když se nechal v hotelu v Las Vegas vyfotit ve chvíli, kdy nahý jako prst objímal jakousi slečnu.

Čtverák Roddy Walker pořídil s modelkou Angelinou sérii fotografií nazvanou Jak pařit jako princ Harry.

Bulvární list The Sun byl prvním deníkem v Británii, který zveřejnil fotografie nahého prince, ačkoli britská královská rodina britský tisk důrazně žádala, aby tak nečinil. Dnešní list The Independent navíc přinesl zprávu, že The Sun otiskl fotky Harryho na základě osobního příkazu svého majitele Ruperta Murdocha.

Společnost News International, která The Sun vydává, se k tvrzení Independentu odmítla vyjádřit. Bulvární deník dříve uvedl, že snímky otiskl navzdory důraznému varování britské královské rodiny, protože mu jde o svobodu tisku.

Na prince Harryho se po zveřejnění fotek snesla kritika veřejnosti, sám Ruppert Murdoch se dnes ale na Twitteru možného následníka trůnu zastal. „Princ Harry. Dejte mu pokoj. Je možná tak či onak placen z veřejných prostředků, ale veřejnost ho miluje, i když si užívá Las Vegas,“ napsal magnát.