Originální firemní Vánoce

Zdroj: iNET Solutions s.r.o.

Vánoce jsou za dveřmi. Mnohé firmy si teď lámou hlavu, čím letos své obchodní partnery, klienty i zaměstnance potěší. Dát si práci s přípravou vánoční nadílky se opravdu vyplatí. Dárkem totiž můžete poděkovat obchodním partnerům za plodnou spolupráci nebo poděkovat zaměstnancům za celoroční úsilí a zároveň je potěšit a udělat dobrý dojem. Dáme vám několik tipů na firemní dárky, kterými zabodujete.

Tipy na dárky, kterými zabodujete

Vhodně zvolené vánoční dárky mohou udělat spoustu užitku. Dobré vztahy se zaměstnanci i s klienty jsou totiž základem úspěchu vašeho podnikání. Jak by měl vhodný dárek vypadat? Měl by mít spojitost s vaší firmou, měl by být originální, praktický a snadno zapamatovatelný.

Na rozdíl od propagačních akcí, kde je klíčovým kritériem výběru reklamních předmětů cena, jsou Vánoce dobou, kdy se vyplatí do dárků investovat. Hrnek, propiska nebo nástěnný kalendář nejsou to, po čem vaši zaměstnanci i klienti touží. Přední příčky žebříčku oblíbených firemních dárků totiž pravidelně obsazují jedlé dárky.

Nezapomínejte, že důležitou součástí každého dárku je osobní věnování s podpisem. Jedině tak budou zaměstnanci i klienti vědět, že vám na nich opravdu záleží a na přípravě dárku jste si dali záležet.

Za málo peněz spoustu muziky

iNet Solutions s.r.o.

Právě to splňují perníčky české výroby. Jsou ideálním doplňkem vánočních dárků nebo jako malé pohoštění v předvánočním čase při vašich jednáních s klienty. Vybírat můžete z nabídky nebo perníčky přizpůsobit na míru vaší firmě, a to jak logem, tak i samotným tvarem.

Cena od 58 Kč / balení (a méně, dle počtu ks), www.inetprint.cz 

České sirupy v BIO kvalitě

iNet Solutions s.r.o.

Hledáte firemní dárek, který udělá radost a pak rychle zmizí? Pak vsaďte na kvalitní české sirupy nebo „životabudiče“ značky Kitl. Dárkové sady můžete opatřit nálepkou s vaším logem nebo přidat komplimentku s věnováním.

Cena od 252 Kč / balení (a méně, dle počtu ks), www.inetprint.cz

Vína z Moravy

iNet Solutions s.r.o.

Nejoblíbenějším vánočním dárkem je u zaměstnanců i klientů bezesporu víno. Vybírejte vína z nabídky rodinného vinařství Skalák. Všechny lahve můžete opatřit malou samolepkou nebo dokonce vlastní etiketou ve firemních barvách.

Cena: 174 Kč / ks (a méně, dle počtu ks), www.inetprint.cz

Potravinové koše

iNet Solutions s.r.o.

Dárková balení s potravinami jsou osvědčeným firemním dárkem pro klienty, partnery i zaměstnance. V nabídce máme 45 připravených balíčků s českými i zahraničními pochoutkami, obsah je možné uzpůsobit na míru vašim představám. Samotná kompletace probíhá v chráněné dílně, a to do dřevěných krabic nebo dárkových košů.

Ceny od 538 Kč / dárkový koš, www.inetprint.cz

Luxusní dárky

iNet Solutions s.r.o.

Chcete dát vědět svým obchodním partnerům nebo úspěšným zaměstnancům, že vám na nich záleží? Pak vybírejte z luxusních módních doplňků světoznámých značek. Takové dárky budou totiž obdarovaní používat pravidelně a pokaždé si na vás vzpomenou. Příkladem vhodného luxusního dárku jsou dárkové sady psacích potřeb, kvalitní výrobky z kůže či hedvábí, značkové hodinky nebo designové cestovní potřeby. Takovým dárkem nic nezkazíte!

S výběrem těch nejvhodnějších firemních dárků na míru vašim představám vám pomůže iNETPrint.cz.