Po období koronaviru čelíme zvyšování cen, Kaufino však nabízí pomocnou ruku

Zdroj: Pixabay.com

Koronavirus výrazně zasáhl ekonomiku České republiky a osobních rozpočtů, pomoci však může portál Kaufino, díky kterému může být zboží stále cenově dostupné. 

Nenechte si nadmíru narušit životní standard

Než se objevil koronavirus, se kterým přišel i opakovaný lockdown a spousta nařízení, až téměř zastavení ekonomiky, byli jsme všichni zvyklí na osobní standardní finanční rozpočet. Ten už tak nemusel být vždy podle představ dostačující, nicméně dostali jsme se až do chvíle, kdy se náklady zvýšily a je potřeba trochu přepočítat domácí rozpočty. 

S pomocnou rukou však přichází portál Kaufino, který vás nenechá na dně, avšak ceny ke dnu o něco přiblíží. Jedná se o portál, který je zaměřený především na výhodné letáky od všech větších a známějších obchodních řetězců. 

Uživatel tak může velmi snadno objevit akční ceny Globus produktů a nakoupit vše potřebné pro domácnost i rodinu za výhodné ceny. Podobný sortiment a nízké ceny pak nabízí také akční leták Enapo a mnoho dalších dostupných obchodních řetězců. Stačí tedy pouze optimalizovat osobní rozpočet a zahrnout do něj i práci s portálem Kaufino, díky kterému bude vyhledávání v letácích firem jako Globus, Enapo a spousty dalších o něco jednodušší. 

Co zapříčinilo náhlé zvyšování cen?

Během léta se začalo projevovat poměrně znatelné navyšování cen, a to i v oblastech, které se dotknou každého z nás. Jedná se především o nárůst cen stavebních materiálů, paliva, elektřiny a plynu, což se zcela jistě dotýká každého, kdo vlastní jakékoliv motorové vozidlo a užívá elektřinu a plyn v domácnosti. Tím se to však dotýká také ubytovacích služeb a restaurací, a tedy jakákoliv dovolená či firemní pobyt se stává o něco nákladnější.

Zdražení se však dotýká také potravin, a to jak masa a masných výrobků, tak například i ovoce a zeleniny. Toto vše se projevilo po období pandemie covidu-19, kdy postupně dochází k nárůstu inflace, což znamená, že ne každý si bude moci dovolit standardní úroveň života, na kterou si přivykl. Avšak právě zde je možné využít služeb, které nabízí portál Kaufino, a zavčas se naučit pracovat s akcemi a plánováním osobního rozpočtu. Na portále jsou dostupné informace o výhodných cenových nabídkách potravin, módy i bytového či zahradního vybavení. Je tak daleko snazší pokrýt veškeré potřeby, které zůstávají, a to bez nutnosti výraznějšího snižování standardu životní úrovně.