Pojede Marek Schwarz na olympiádu?

Brankář BK Mladá Boleslav čeká, jaké jméno třetího gólmana, který poletí na olympijské hry, vyřkne pozítří trenér české reprezentace. Zda jeho nebo vítkovického gólmana Jakuba Štěpánka.

Vladimír Růžička oznámí nominaci 30. prosince, jaké jsou podle vás vaše šance? Nevím, moc šancím si nedávám. Mám odchytané jen čtyři zápasy za reprezentaci.

Pokud by se to povedlo, nemrzelo by vás, že byste si jako třetí brankář nezachytal ani minutu? Zas je to obrovská zkušenost tam být a vidět to na vlastní oči. Se všemi hvězdami aspoň s nimi trénovat. Když zůstanu tady, tak budu také jenom trénovat, liga je na olympiádu přerušená.

Milan Hnilička byl v Nagánu třetím brankářem a nezbyla na něho žádná medaile. Nebál byste se, že na vás taky nezbude? Kdybych tam by a nechytal, tak bych si ji ani nezasloužil. Takže bych to takhle nebral, byl bych tam jen do počtu. Ani by mne to snad nemrzelo.

Je velká výzva, že se trenér Vladimír Růžička rozhoduje mezi vámi a Štěpánkem? Určitě. Hrozně bych chtěl jet, nebudu lhát, že ne.