Porsche přiveze do Los Angeles záhadnou novinku

ilustrační foto

ilustrační foto

Automobilka Porsche se hodlá v Los Angeles blýsknout americkou premiérou nové generace Porsche 911, ale také čímsi novým…

Hlavní pozornosti se bude jistě těšit zcela nový model Porsche 911 (generace 991), jenž slavil premiéru na letošním autosalonu ve Frankfurtu. Velkou neznámou je však pro nás zatím druhá avizovaná novinka, o niž víme jen tolik, že se má „chlubit působivými výkony a dynamickým vzezřením a nefalšovaným potěšením z řízení“.

Ale o co půjde? Bude to sériový model, nebo nějaká studie? Jako první nás zřejmě napadne přepracovaný Porsche Boxster, jehož špionážní snímky jsme vám nabídli již dříve.

Nicméně, Porsche v tiskové zprávě podotýká, že na svém stánku v Los Angeles vystaví celou svoji paletu včetně Panamera, Cayenne, Caymanu a… Boxsteru. Takže Boxster to asi nebude.

Jako další varianta se nabízí očekávané otevřené provedení Porsche 911 Cabriolet, neboť i v minulosti, pokud mě paměť nemate, značka Porsche představovala nové generace řady 911 v obou karosářských verzích s odchylkou pouhých týdnů. Chytřejší budeme již 16. listopadu, kdy na autosalonu v Los Angeles začínají tiskové dny.