Praha má nový hotel s bistrem věhlasného jména

Café Emma v hotelu UNIC

Café Emma v hotelu UNIC Zdroj: Hotel UNIC

Na konci října se v Praze otevřel nový čtyřhvězdičkový hotel UNIC Prague. Atraktivní design kombinuje moderní styl s původními prvky i zajímavou lokací v samém centru Prahy, jen několik kroků od Staroměstského náměstí nebo Prašné brány. Hotel nabízí komfortní ubytování ve velkém stylu i kvalitní francouzskou restauraci s příjemnou terasou, Café Emma.

Hotel UNIC Prague je situován v historickém paláci z 19. století. Majestátní budova ve tvaru písmene U disponuje velkoryse řešeným prostorem a za svými zdmi ukrývá velké vnitřní patio, které slouží v letních měsících jako terasa restaurace. Ubytovací kapacita čítá 90 zařízených pokojů – 82 dvoulůžkových pokojů typu Superior, 6 junior suitů a 2 deluxe apartmá.

Příjemná atmosféra staví především na současném designu, který je pohodlný a příjemný na oko zároveň. Citlivě jsou do vnitřního uspořádání zakomponovány originální historické elementy i zajímavé detaily. O atraktivní vzhled interiéru se postaral španělský umělec Quim Domene.

Z interiéru hotelu UNICZ interiéru hotelu UNIC | Hotel UNICInteriér junior suitu

Hotel si zakládá na kvalitní, profesionálně školené obsluze. K dispozici je 24hodinový recepční servis, služba concierge, turistické služby, hlídání dětí či doprava na/z letiště. UNIC tak představuje ideální místo pro pracovní pobyty i prázdninový odpočinek. Pokoje jsou nekuřácké a klimatizované, součástí vybavení je vysokorychlostní internet, televize , minibar, sejf a pracovní stůl.

Rodinné pokoje a lákavé Café Emma

Rodiny s dětmi uvítají rodinné pokoje. Pro delší pobyty se hodí některé ze speciálně vybavených apartmá, například 2 deluxe apartmá pojmenované po slavných českých malířích. Jejich rozloha je plných 130 m2, a nabízí tak soukromí a komfort hodné luxusní privátní rezidence. Součástí ubytování je delikátní snídaňový bufet, který se podává denně od 7 hodin do půl jedenácté (od pátku do neděle do 11 hodin).

Recepce hotelu UNICRecepce hotelu UNIC | Hotel UNICRecepce hotelu UNIC Prague

V prostorách hotelu najdete Lobby Bar, v přízemí se pak nachází restaurace Café Emma inspirovaná stejnojmenným proslulým podnikem, který se nachází ve španělské Barceloně. Restaurace vznikla na základě dlouholetého přátelství mezi michelinskými hvězdami ověnčenými šéfkuchaři Michelem Sarranem a Romainem Fornellem. Má podobu francouzského bistra, kapacitu 80 osob a v její nabídce lze najít jednoduché, ale chuťově rafinované pokrmy lokální i mezinárodní kuchyně v moderní podobě. Základem pro jejich přípravu jsou vždy kvalitní a čerstvé suroviny.