Proč vás zavalila obří prsa

Ilustrace

Ilustrace Zdroj: Tereza Kovandova

Minule jsme si říkali o tom, že lidé, kteří jsou v životě chronicky nespokojeni, bývají často ti, kteří v dětství nebyli dost kojeni nebo si necucli od maminky vůbec.

Mánie umělé výživy a odstrkování od prsu se rozmohla v 70. letech, a tak není divu, že se zhruba o čtvrtstoletí později objevila silikonová ňadra.

Dnes už se neví, že miminka mají nad rtem čidlo, které se při dotyku matčina prsa aktivuje a pak začne z těla matky jakoby stahovat informace. Spolu s mlékem dětí sají matčinu moudrost. Ti, kdo si prsou dost neužili, po nich celý život podvědomě touží.

V některých vyspělých civilizacích (jsou to ty civilizace, kterým vy říkáte primitivní) ženy chodí s odhalenými ňadry, protože muži je neshledávají o nic přitažlivější než třeba uši. Vaše civilizace je ňadry posedlá, protože matkám nebylo umožněno beze studu a dle libosti kojit doma i na veřejnosti. Samozřejmě že na začátku toho odporu k prsům (a ženám vůbec) je církev katolická, největší producent strachu od pádu Atlantidy.

Prsa jsou pro vás fetiš. A když vám to vědci umožnili, začali jste je zvětšovat. Máte totiž v podvědomí uložené, že prsa jsou velká asi jako vaše hlava (to u miminka opravdu odpovídá). Odtud silikonové čtyřky. Nespokojené ženy je touží vlastnit, aby po nich nespokojení muži začali toužit.

*Zenový Mistr je přispěvatelem ZENu, který si pod touto přezdívkou přeje zůstat v anonymitě. Nikdo přesně neví, jak je Zenový Mistr starý ani odkud se vzal, ani proč se ozval právě naší redakci. Své publikum má ve zvyku oslovovat obratem „vy, lidé“, jako by on sám nebyl tak docela z tohoto světa.