Projekt Pod Ladronkou se blíží k zahájení realizace

Letos v dubnu byl zahájen prodej bytů unikátního rezidenčního projektu Pod Ladronkou, který splňuje požadavky ideálního bydlení - žít ve městě i v přírodě. Propracované dispozice, vysoký standard, atraktivní poloha nedaleko parku Ladronka na Praze 5, a v neposlední řadě i příznivý ohlas ze strany klientů potvrzují, že se jedná skutečně o „ bydlení bez kompromisů“. Developerská společnost V Invest CZ, a. s. (řada ocenění v soutěži Best of Realty) plánuje začít s výstavbou projektu Pod Ladronkou v průběhu září tohoto roku.

Předpokládaný termín kolaudace je připraven na duben 2013 a v průběhu druhého kvartálu téhož roku se mohou nastěhovat první obyvatelé. Pod architektonickým návrhem je podepsán Ing. Arch. Jan Viktorin z architektonického ateliéru ABV. Stavba s velkými okny od podlahy ke stropu ve všech bytových jednotkách, navíc s orientací na jih a jihozápad, prosvětlí nejen interiéry po většinu dne, ale i předzahrádky v prvním nadzemním podlaží a zimní zahrady na terasách.

Komplex dvou budov, 4podlažní a 5podlažní, se společným podzemním a prvním nadzemním podlažím, obsahuje 26 nadstandartních bytových a dvě nebytové jednotky. Byty mají prakticky řešené dispozice od 1+kk s výměrou 40 metrů čtverečních, přes nejčastější 3+ kk a 4 + kk s výměrou od 65 do 119 metrů čtverečních, až po exkluzivní 5-pokojové střešní penthouse s výměrou 150 metrů čtverečních. Přímo z garáže přístupný suterénní sklep ke každé bytové jednotce a odpovídající garážová a venkovní parkovací místa jsou samozřejmostí. V bytech se nachází dostatek úložných prostorů, od šaten či připravených výklenků pro vestavěné skříně v ložnicích až po komory na pračku. Detailně propracovaný prostor doplňují kvalitní materiály jako dřevěná eurookna a podlahy, dýhované interiérové dveře či sanita značky Laufen.

Strategická poloha projektu při ulici Podbělohorská nabízí jak městské zázemí s občanskou vybaveností, tak přírodu pro procházky, relaxaci a sport v podobě parků Ladronka, Klamovka či Obora Hvězda. Rodiny s dětmi též ocení blízkost mateřské školy ve vedlejší ulici Pod Palatou a základní školy přímo v ulici Podbělohorská. Před domem je autobusová zastávka a budoucí stanice metra Motol je pouhých 5 minut autobusem.