Projekt Za Dubem zajistí klidné bydlení v Krči

V Praze 4-Krči započala výstavba nového bytového domu, který nabídne zájemcům ideální bydlení v klidné lokalitě hlavního města. Dokončení projektu Bydlení Za Dubem je plánováno na říjen 2010. Bytový dům bude přirozenou hranicí mezi poklidnou atmosférou vilové čtvrti ze západní strany z ulice Sulická a pulzujícím tepem velkoměsta se všemi jeho výhodami z východní strany z ulice Štúrova.

Projekt zahrnuje celkem 37 bytových jednotek o dispozici 1+kk až 4+kk, každý byt má sklep, většina balkon nebo terasu. Přízemní byty nabízejí vlastní předzahrádky. K bytu je možnost dokoupení garážového stání v podzemních garážích. Chvíle odpočinku lze strávit v lesoparcích Kunratického a Michelského lesa. Podél Kunratického potoka vede jedna z nejlépe technicky vybudovaných cyklostezek v Praze (spojuje sídliště Jižní Město, rekreační rybník Šeberák, Kunratický les a Barrandovský most, odkud lze pokračovat do Prokopského údolí). Dalším lákadlem je soustava rybníků Hrnčířské louky a přírodní koupaliště rybník Šeberák.

Není bez zajímavosti, že v letošním roce je Bydlení Za Dubem jedním z pouhých dvou projektů, které se realizují v Praze 4. Lokalita je přitom vhodná i pro rodiny s malými dětmi, jelikož v bezprostředním okolí se nacházejí nejen mateřské a základní školy, ale kupříkladu i dnes čím dál častěji vyhledávané jesle. Samozřejmostí v občanské vybavenosti je také blízkost obchodů, nákupně-společenských center i nemocniční péče, která je v této části Prahy reprezentována Fakultní Thomayerovou nemocnicí.