Reklama na fotbal zabrala. Půjdu!

Rovnou se tady raději přiznám. Na fotbal nechodím. Ač rád chodím povzbuzovat budějcké hokejky anebo volejbalisty, tak kopaná na Střeleckém ostrově vždycky šla mimo mne.

Asi je to možná dané výsledky, ale také možná tím, že jsem k fotbalu prostě nějak nedokázal přičichnout.

Časy se ale mění. A opět se musím přiznat, že se zajdu podívat. A asi ani není složité odhadnout proč. Důvod je jasný. Jako že jsem člověk, a to je tvor velice zvědavý, i já jsem zvědavý. A klidně se vsadím, že podobně uvažují další a další lidé nejen v Budějovicích. Řekněte sami, mohlo si vedení fotbalistů ze Střeleckého ostrova vybrat lepší lákadlo, jak přivést více diváků do ochozů? Známý fotbalový rebel Tomáš Řepka, o kterém se napsalo už mnohé, je chodící reklama na fotbal.

Možná si dovolím i tvrdit, že bývalý sparšan s dvojkou na zádech dokáže na Dynamo přitáhnout i takové diváky, kterým nejde moc o sportovní stránku anebo o Řepkovo fotbalové umění.

Sportovní stránka aktuální Sedmičky, kterou právě držíte v ruce, se nevěnuje jen příchodu Tomáše Řepky. Českobudějovičtí fotbalisté půjdou do jarní části Gambrinus ligy hlavně s tím cílem, aby první ligu pod Černou věží udrželi. A právě k záchraně ligové příslušnosti má také pomoci Tomáš Řepka. Jestli se to nakonec svěřencům trenéra Cipra povede, se ukáže až za nějaký čas. A není lepší cesta než se na to jít podívat na vlastní oči. Takže se na tribuně nejspíše potkáme, když tak mi držte místo.