Rekonstrukce a dostavba hotelu Port u Máchova jezera

Česká společnost Regata Čechy, a.s., provozovatel obchodních domů a hotelů, realizuje od září loňského roku rekonstrukci a zároveň dostavbu hotelu Port u Máchova jezera, který vlastní již od roku 2001.

V současné, hospodářsky nejisté době, se jedná o ojedinělou investici do cestovního ruchu. Investoři a zároveň majitelé hotelu jsou však přesvědčeni o rostoucí poptávce po opravdu kvalitních hotelových službách v tuzemsku. Bonusem hotelu Port je jeho umístění v krásné lokalitě na pomezí hned několika přírodních rezervací.

Větší kapacita, komfortnější ubytování, širší portfolio služeb a nově také čtyřhvězdičkový standard by měly uspokojit i tu nejnáročnější klientelu z řad individuálních hostů či firem. “Naším cílem je, i po dokončené modernizaci a rozšíření, poskytovat příjemné přátelské prostředí a zároveň špičkové služby moderního čtyřhvězdičkového hotelu. V každém ročním období u nás hosté najdou možnost sportovního i kulturního vyžití, včetně zázemí pro pořádání nejrůznějších akcí. Věříme, že kombinace atraktivní polohy přímo na břehu Máchova jezera, dobré dopravní dostupnosti a rodinné atmosféry, přiláká především tuzemskou, sportovně zaměřenou klientelu, hlavně rodiny s dětmi. Nezapomínáme však ani na firmy, pro které připravujeme ojedinělou koncepci konferenčního centra”, řekl Ilja Šedivý, předseda představenstva, Regata Čechy, a.s.

Jednou z důležitých ambicí hotelu je maximální otevřenost vůči místním občanům i celému regionu. Pro Doksy a okolí by se měl stát oblíbeným místem, a to i pro pořádání společenských akcí. Slavnostní otevření se očekává na přelomu červa a července.