Sněhový turnaj vyhrál GolemTeam

Fotbal na sněhu? V Kozlovicích žádný problém.

Neobvyklý fotbalový turnaj se hrál v sobotu 30. ledna ve sportovním areálu v Kozlovicích u Přerova. Prvního ročníku turnaje na sněhu se na jednom hřišti zúčastnilo šest týmů. Prvenství získal celek GolemTeam, který je také účastníkem druhé ligy přerovské malé kopané.

„Náš tým podal až na poslední dva zápasy velmi odhodlaný výkon a vítězstvím jsme krásně pokřtili naše nové dresy,“ pochvaloval si hrající kapitán Richard Bdinka. Vítězný tým potřebné body z posledního utkání získal až po napínavém a zdlouhavém penaltovém rozstřelu. Na úkor horšího vzájemného zápasu s vítězným družstvem na druhém místě skončil celek s názvem 2. FC Exko. Ten ze sebou nechal s jednobodovým mankem FC Citov. O příčky mimo stupně vítězů se podělily Želátovice, FaceTeam a Fénix.

„Největší loterií pro nás bylo počasí, které nakonec vyšlo až nadmíru dobře. Jen ke konci jsme se trošku potýkali s rozbředlým sněhem, což jsme bohužel nedokázali ovlivnit. Turnaj se odehrával v příjemné atmosféře a jsme rádi, že nám fotbalový klub FC Kozlovice vyšel vstříc s pronajmutím tréninkového hřiště,“ zhodnotil pořadatel Karel Okleštěk, hájící barvy vítězného týmu.