Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo. Jde ale jen o design

Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo

Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo Zdroj: Autorevue.cz

Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo
Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo
Toyota má novou verzi svého minivozu Aygo
4
Fotogalerie

Selection je název nové edice, kterou Toyota připravila pro zájemce o svůj v Kolíně vyráběný minivůz Aygo. Bude se nabízet ve čtyřech barevných variantách, přičemž cílem bylo posílit sportovní image tohoto automobilu.

Verze x-travagant je nyní nově v nabídce s karoserií v červené barvě, elegantně doplněné černě lakovanou střechou a zpětnými zrcátky, zatmavenými okny, bočními lištami v klavírní černé barvě a 15“ disky kol z lehkých slitin ve speciálním černém designu. V rámci akční edice Benefit je tato verze nyní k dostání od 248 900 Kč. Stejná cenovka je také u modrého provedení karoserie, které doplňují stříbrné a černé detaily. Nad rámec verze x-play+touch, ze které model x-pressive vychází, získají zákazníci stříbrné disky kol z lehkých slitin s modrým středem a černé kryty zrcátek.

V bíle barvě pak přichází nově Aygo Selection x-clusive. Oproti verzi x-play+touch nabízí navíc černé disky kol z lehkých slitin s červeným středovým kroužkem, červené lišty předního a zadního nárazníku, červenou boční lištu dveří a černé kryty zrcátek. Cena v rámci edice Benefit je od 256 900 Kč. Tuto sumu zájemci zaplatí dealerům také za černý vůz x-treme s červenými doplňky. Verzi x-play+touch doplňují černé disky kol z lehkých slitin s červeným středem, červené lišty předního a zadního nárazníku, červenou boční lištu dveří a červené kryty zrcátek.