V Nevadě vzniká sci-fi nevěstinec, hosty potěší i princezna Leia

Carrie Fisherová jako princezna Leia v Hvězdných válkách

Carrie Fisherová jako princezna Leia v Hvězdných válkách Zdroj: Profimedia.cz

Skutečnost opět dostihla nadsázku; proslulá postava "Komiksáka" ze seriálu Simpsonovi, jíž táhne na pátý křížek a stále jen spřádá sexuální fantazie plné virtuálních a sci-fi bytostí, by mohla konečně přijít o panictví – ve skutečném a pozoruhodném nevěstinci, který vzniká v americkém státě Nevada. Zařízení nacházející se nedaleko proslulé oblasti 51, kde podle mínění některých lidí americká armáda prováděla pitvy mimozemšťanů, se zcela zaměří na fanoušky sci-fi.

Televize ABC News uvedla, že v tematickém nevěstinci by měly dojít naplnění sexuální fantazie spojené například s filmovou sérií Star Wars či seriály Star Trek anebo třeba Battlestar Galactica.

„Fanoušci Hvězdných válek tu budou stát kilometrové fronty,“ myslí si majitel chystaného podniku Dennis Hof, který už provozuje nejúspěšnější nevadský hambinec Moonlite Bunny Ranch ve městě Carson City. Nevada je jediným americkým státem, kde je prostituce legální.

 

V Hofových představách bude nový podnik obdobou galaktického baru z Epizody IV filmové série Star Wars. Zákazníci budou například moci strávit čas s prostitutkou představující princeznu Leiu, která jako ve slavné filmové scéně bude mít zlaté bikiny a bude spoutaná řetězy. Anebo se budou moci sami moci převléct za záporného Dartha Vadera a užívat si s dámou v kostýmu imperiální vojačky.

Zkušená mimozemská bordelmamá

Nevěstinec podle televizní stanice ABC News koneckonců vzniká na samotě v krajině, která připomíná pouštní planetu Tatooine z filmové ságy Star Wars. Kromě něj ještě na místě je benzinová pumpa, parkoviště pro kamiony a samoobsluha.

„Múzou“ projektu je nechvalně proslulá Heidi Fleissová, která v 90. letech minulého století dodávala luxusní prostitutky hollywoodským hvězdám, což jí vyneslo pobyt ve vězení. Nyní se stylizuje do role mimozemské bordelmamá a navrhuje vesmírné kostýmy a další pomůcky pro zaměstnankyně nevěstince.

Zákazníci podle Teorie velkého třesku

Hof je přesvědčen, že nový nevěstinec nebude mít nouzi o zákazníky. Podle něj se budou rekrutovat z lidí typu vědátorů, které zobrazuje komediální seriál Teorie velkého třesku. I v jeho nevěstinci Moonlite Bunny Ranch představují velkou skupinu zákazníků hráči počítačových her. „Muži si totiž kvůli počítačům a hrám někdy nevypěstují společenské dovednosti, jaké mívali dříve,“ podotýká Hof.