Ze dveří domova do přírody to je XR Crossmax Neutral a Guidance!

XR Crossmax Neutral

XR Crossmax Neutral Zdroj: Salomon

Salomon běžecká obuv je navrhnuta tak, aby obstála v nejrůznějších podmínkách. Specifická kopyta, různé tipy odpružení a podešví poskytují optimální výkonnost na různých tipech povrchů a pro odlišné tipy běžců.

Kombinují ty nejlepší vlastnosti silničních bot, jakými jsou optimální odpružení, dobrá prodyšnost a maximální odlehčení s vlastnostmi očekávanými od Salomon trail runningové obuvi, jako jsou dobrá stabilita, dokonalý záběr, ochrana a odolnost. XR CROSSMAX jsou ideální volbou pro ty, kteří běhají na různých typech povrchů, pro ty, kteří vyběhnou ze dveří svého domova a míří do přírody…

Bota je vybavena bezešvou technologií SensifitTM, která spojuje svrchní materiál s podešví a zajišťuje tak, díky preciznímu obepnutí nohy, maximální komfort a výkonnost.

XR CROSSMAX GUIDANCE, která je oproti modelu NEUTRAL posílena v mezipodešvi a svršku boty na mediální straně pro lepší kontrolu pronace.

Díky technologii Neutral OS Tendon je přenášena energie z patní části do přední a způsobuje tak lepší reakčnost.

SensiflexTM kontroluje pozici nohy v botě. SensiflexTM je strečový materiál v přední části boty, který se jednoduše přizpůsobí šíři nohy běžce a navíc ji dokonale fixuje v botě. Zamezuje tak nežádoucím otlakům v kritických místech a zajišťuje bezproblémovou flexi. Jedná se o revoluční technologii poskytující vynikající komfort a dokonalé obepnutí v měnících se podmínkách při běhu.

Díky využití materiálů s odlišnou hustotou poskytují podrážky od Salomonu vyváženou kombinaci záběru a odolnosti pro pohyb v rozmanitém terénu. Specificky navržené rýhy pro kontrolu flexe, vícesměrné záběrové lamely a brzdící lamely zajišťují spolehlivý záběr pro dynamický pohyb v terénu.

www.amersports.cz