Známe vítěze, prozradily nám ho karty

Kdo vyhraje, je napsané ve hvězdách. Anebo taky v kartách. Kartářka a numeroložka Katarína Jančová je speciálně pro Sedmičku vyložila na stůl.

Energická blondýna Katarína Jančová svým kartám i číslům věří. „Mají logiku. Takový Pythagoras byl nejen matematik, ale také velký ezoterik,“ říká hned na úvod a bere do ruky tužku a papír.
Začne numerologií. Pokusí se vyčíst z čísel, jakou má které z měst šanci.
„Rozhodne se 8. září 2010? To je dobrý den, osmička je číslem peněz, moci a rozhodování. Září, devátý měsíc, devítka je číslo dálek, zahraničí a filantropů,“ začíná rozebírat čísla, která by jinému připadala jako běžné datum z kalendáře.

Šestka proti jedničce

Pak se začne soustředit na jména měst. „Rozebrala jsem si každé z nich. Písmena v abecedě mají svá čísla. Když jsem je sečetla, vyšlo mi, že celkovým číslem Ostravy je šestka. Ta symbolizuje harmonii, lásku, rodinu, ale i krásu a umění,“ jmenuje kartářka a numeroložka.
Šestka nezní špatně, ale to, co vychází Plzni, je mnohem jednoznačnější. „Plzeň má celkově jedničku,“ šokuje Jančová. Tohle číslo snad ani nepotřebuje příliš vysvětlovat. „Jednička znamená vůdce, vítěz, svoboda. Je dravá, akční, progresivní,“ dodává na vysvětlenou Katarína Jančová.
Čísla jí říkají, že v souboji proti sobě bude stát plzeňská dravost a ostravská diplomacie. „Sázím na dravost,“ potvrzuje kartářka. Vypadá to, že má Plzeň výhru v malíku.

Anděl na stole

„Uvidíme, co na to karty,“ pokračuje Jančová a bere do ruky balík malovaných obrázků. Zamíchá, v duchu pokládá otázku, pak vyloží sedm karet na stůl. Nejprve pro Plzeň.
„Máme tady obrázek ženy, bude tam tedy hrát významnou úlohu. Pak je tu karta peněz, asi do toho Plzeň hodně investuje. Ale je tu i nejošklivější karta zloby a žárlivosti. Myslím, že to budou mít dobře připravené, bude to těsně, ale já bych řekla že ne, že to Plzeň nebude. Možná někdy jindy, ale ne teď,“ hlásí.
Teď je důležité, co řeknou karty o Ostravě. „Znovu je tady žena, bude to nějaká kolem pětačtyřiceti let a výš. Zdá se, že Ostrava nedostane tolik peněz, kolik si myslí, je tu dlouhá cesta, takže to nebude hned, ale je tu i mimino, které značí nový začátek. A především je tady anděl, to je moc dobrá karta, boží ochrana,“ hlásí Jančová významně. „Já to vidím moc dobře. Ostrava by měla být vítězem.“