Historik: Mezinárodní kuchařky po válce ignorovaly německou kuchyni, k odmítání ruské nedošlo | E15.cz

Historik: Mezinárodní kuchařky po válce ignorovaly německou kuchyni, k odmítání ruské nedošlo

Pavel Štrunc - Info.cz

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn

Dnešní gastronomie je typická svou různorodostí, říká v rozhovoru Pavla Štrunce historik Martin Franc. Mimo jiné se zaměřuje na stravování našich předků. Kdo co jedl? A jak ovlivňuje politika to, co máme zrovna na talíři? Odpovědi sledujte v rozhovoru, další interview naleznete zde.

Autor: Pavel Štrunc - Info.cz

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.