Podcast Botník: Jaké jsou aktuální trendy streetwearu, kde se berou a co je nahradí?

V dalším díle podcastu Botník jsme probírali nejnovější trendy streetwearu a jak na ně byznys reaguje.

V dalším díle podcastu Botník jsme probírali nejnovější trendy streetwearu a jak na ně byznys reaguje. Zdroj: E15 / Footshop

Právě vychází sedmá epizoda podcastu Botník, který je teniskovou encyklopedií pohlížející na svět tenisek v kontextu doby, kultury a byznysu. Tématem nejnovějšího dílu je trend - termín, který kdekdo považuje za irelevantní, ale zároveň se neustále vznáší nad módním průmyslem jako přízrak. Které trendy aktuálně vládnou, jak vznikly a čím je dravost byznysu brzy nahradí? Nejen o tom v novém Botníku s Nikitou Poljakovem, Vojtou Kubíkem a Honzou Noskem.

První série podcastu Botník se svým sedmým dílem pomalu blíží ke konci. Společný projekt Footshopu a E15 tentokrát rozebral fenomén trendů, jejich stále kratší životnost i okolnosti, které je utváří. Došlo také na diskuzi nad třemi největšími módními trendy aktuální doby s předpovědí, jak se budou proměňovat.

Ještě před přechodem k hlavnímu tématu nechybí tradiční rubrika o kultovní siluetě, která tentokrát padla na příhodně trendující Adidas Samba.

Botník vychází na populárních podcastových platformách a podruhé také ve formě videa, které můžete sledovat na YouTube kanálu E15.

Také tentokrát můžete soutěžit o voucher v hodnotě 5 000 korun na nákup na Footshopu - stačí poslouchat až do konce.

Poslechněte si celý sedmý díl podcastu Botník: