Podcast Botník: O Air Max Day a neúspěchu, který stál na počátku nejslavnější série tenisek

V dalším díle podcastu Botník jsme probírali letošní Air Max Day a filozofii failing forward.

V dalším díle podcastu Botník jsme probírali letošní Air Max Day a filozofii failing forward. Zdroj: E15 / Footshop

Pátá epizoda podcastu Botník, který je teniskovou encyklopedií nahlížející na fenomén sneakers v kontextu doby, kultury a byznysu, právě vychází a je v lecčem speciální. Trojice moderátorů s hostem Danielem Klímou rozebrala téma letošního Air Max Day.

Botník je podcast, který vychází ve spolupráci prémiového streetwear obchodu Footshop a magazínu E15. Moderátoři Nikita Poljakov, Vojta Kubík a Jan Nosek tentokrát ve svém studiu přivítali marketéra teniskového srovnávače FlexDog a experta na streetwear Daniela Klímu. Společně probrali letošní Air Max Day a jednotlivé modely bot, které v rámci oslav 26. března posílá Nike do světa.

Tématem Air Max Day 2023 je filozofie fail forward, která odkazuje na neúspěch, kvůli kterému málem nikdy nezačla psát svůj příběh nejslavnější a nejúspěšnější produktová řada tenisek Nike Air Max.

Vůbec poprvé vychází Botník kromě streamovacích platforem také ve verzi videa, které už teď můžete sledovat na YouTube kanálu Footshopu.

Závěr podcastu tradičně patří soutěži. Ve hře je voucher na Footshop v hodnotě 5 000 korun, tak nezapomeňte poslouchat až do konce.

Botník můžete poslouchat na všech tradičních podcastových platformách včetně Spotify nebo Apple Podcasts.

Příští díl bude patřit vlivu sportu a zábavního průmyslu na svět tenisek. Opět se můžete těšit na minimálně dva zajímavé hosty.