Byty v Praze jsou skvělou investicí do budoucnosti. Který projekt stojí za to?

Zdroj: Penta Real Estate s.r.o.

Hlavní město je velkým lákadlem nejen pro mladé páry a jednotlivce, nýbrž i pro rodiny s dětmi. Není se čemu divit, Praha totiž nabízí pestrou škálu pracovních i podnikatelských příležitostí, nespočet kulturních i sportovních událostí, obchodů, služeb a mnoho dalšího pro zajištění kvalitní občanské vybavenosti. Poptávka však převyšuje nabídku, a tak není jednoduché najít dostupné bydlení. Jak tedy na to?

Ráj pro investory

Stále rostoucí zájem o bydlení v hlavním městě vyžaduje nové byty v Praze, které se vždy po uvedení do prodeje velmi rychle vyprodají. Z toho důvodu se jedná o velmi stabilní a zajímavou oblast pro investory z řad podnikatelů, stavitelů i jednotlivců nebo rodin. Hodnota tohoto majetku postupem času roste, proto je dobré jej nakoupit co nejdříve.

V dnešní době se již opravdu nejedná jen o šedé panely obklopené betonovým sídlištěm, ale setkáváme se spíše s architektonickými díly, u nichž je kladen důraz na úspornost, malebné okolí a také klid od ruchu velkoměsta. Příkladem jsou třeba nové byty Praha 6, jež vsází na klidnou a vyhlášenou lokalitu na Julisce.

Klid i ve městě

Zmíněný prodej bytů na Julisce v Praze 6 ještě není dokončeným projektem, v současnosti je ve fázi výstavby. Díky tomu je ještě stále k dispozici několik desítek různě navržených jednotek, které si lze zakoupit. Vaše investice do bytu může počítat buď s praktickou garsonkou, menším 2+kk pro páry, rodinným 3+kk, či luxusním 4+kk o rozměrech 114 m². Záleží čistě na vašich plánech, preferencích a možnostech.

Ať už se vám zalíbí jakákoliv varianta, dočkáte se maximální kvality a prémiového standardu všech jednotek. Za zmínku určitě stojí i samotná lokalita, která nabízí výbornou dopravní dostupnost, blízkost do centra Prahy, ale zároveň i možnost se během chvíle těšit z klidné přírody, projekt se totiž nachází jen kousek od Šáreckého údolí nebo třeba pražské ZOO.

Nechte se inspirovat

Pro lepší představu si prohlédněte například prodej bytu 2+kk Praha 6. Daná varianta vám nabídne 53,3 metrů čtverečních užitné plochy, kdy samozřejmostí je i lodžie, parkovací stání a sklep.

Pokud zavítáte na internetové stránky projektu rezidence Juliska pod výše uvedeným odkazem, vpravo nahoře naleznete ikonku on-line webkamery, díky níž můžete sledovat průběh celé výstavby. Značka 3D vás zase zavede na šikovnou prezentaci prostorového 3D modelu, na jehož základě získáte mnohem jasnější představu o tom, jak bude vypadat vaše nové bydlení.

10 minut autem do centra

Projekt rezidence Juliska vytvoří celkem tři šestipodlažní bytové domy, v nichž naleznete 79 bytových jednotek. To vše pod taktovkou známé developerské firmy Penta Real Estate, jež má za sebou řadu úspěšných projektů podobného formátu.

Než se rozhodnete pro byty rezidence Juliska Praha, určitě byste měli vsadit na úvodní nezávaznou schůzku, na které si prohlédnete i výše zmíněný 3D model celé lokality. Klidně si vypracujte seznam dotazů a nechte si je zodpovědět, protože se přece jen nejedná zrovna o malou investici, a tak musíte mít stoprocentní jistotu.

Začněte nový život

Vhodným začátkem je přirozeně návštěva webových stránek projektu pod vloženými odkazy, kde se dozvíte veškeré podrobnosti a také si prohlédnete návrhy finálního vzhledu interiérů tohoto projektu. Vizuální ukázka totiž dokáže vydat za více než tisíce a tisíce slov. Následně si vše necháte projít hlavou a sami se rozhodnete, jestli je to ta správná cesta pro vaši budoucnost.