Cesta k dokonalému úsměvu: Získejte krásné zuby jako světové hvězdy

Zdroj: Svět rovnátek

Zubní fazety dokážou vyřešit mimo jiné i problémy se zabarvením zubů
Takovéto proměny dokážou zubní fazety
V DENTALABS vám zhotoví zubní fazety jako z Hollywoodu
Nádherný výhled na celou Prahu, prvotřídní servis a spokojení klienti – to je DENTALABS
Svět rovnátek je největším poskytovatelem fóliových rovnátek na světě
8
Fotogalerie

Americký úsměv. Tento pojem slyšel za svůj život snad každý z nás a snad všichni si pod tímto obratem vybavíme to samé – nádherný široký úsměv, ze kterého se blyští zuby bílé jako perly. Ptáte se, co je oním receptem na takto krásné zuby? Zubní fazety a neviditelná rovnátka.

V posledních letech vyletěla oblíbenost fóliových rovnátek a estetické stomatologie do astronomických výšin – a není se čemu divit. Vizuální stránka zubů je mocná čarodějka, která umí přidat na sebevědomí.

Zuby jsou odraz životního stylu

Zuby o nás vypovídají o dost víc, než si možná uvědomujeme. Celkový vzhled chrupu totiž ovlivňuje spousta aspektů od genetického základu, který jsme převzali od našich předků, přes prodělané nemoci až po hygienické návyky nebo třeba naše závislosti (káva, nikotin).

Zuby mají navíc velmi podstatnou roli v procesu utváření prvního dojmu, který může být v mnoha případech rozhodující. Věřte, že pro profese s přímým kontaktem s klienty zaměstnavatel vždy raději upřednostní člověka, který nešetří úsměvy, protože má krásné zuby.

Neviditelná rovnátka jsou vkusná, praktická a pro všechny

Čím dál tím více lidí hledá variantu, jak si srovnat zuby, ale přitom předcházet drátkům v puse, trhání, bolestivosti nebo častým návštěvám ortodontické ordinace. To jsou také důvody, proč stále více lidí volí variantu léčby neviditelnými rovnátky. Klinika Svět rovnátek, která se právě na fóliová rovnátka specializuje, již srovnala a zkrášlila více než 10 000 úsměvů.

„Neviditelná rovnátka jsou pro klienty oproti fixním aparátům výrazně méně bolestivá a o dost více komfortní. Tím, že se dají dlahy sejmout, je snazší dentální hygiena, klienti mohou jíst všechny potraviny a nemusí mít strach sportovat. Terapie je navíc rychlejší a efektivnější a lze ji podstoupit v každém věku,“ říká MDDr. Karolína Floryková, lékařka ze Světa rovnátek.

Co to jsou zubní fazety?

Takovéto proměny dokážou zubní fazetyTakovéto proměny dokážou zubní fazety | Svět rovnátek

Zubní fazety dokážou vyřešit mimo jiné i problémy se zabarvením zubůZubní fazety dokážou vyřešit mimo jiné i problémy se zabarvením zubů | Svět rovnátek

Jedná se o tenké pláty v barvě zubů, které jsou připevňovány na viditelnou plochu zubů, kde kompenzují nedokonalý celkový vzhled chrupu. Na klinice DENTALABS dělají fazety, které mají výborné funkční vlastnosti, jsou odolné, trvanlivé, vypadají přirozeně a zůstávají barevně stabilní. Dokonale vyřeší nespočet problémů a pociťovaných nedostatků, které trápí velkou spoustu lidí, například spokojenost s délkou nebo tvarem zubů, barvu zubů, schovají široké mezery mezi zuby, nevzhledné plomby a opraví uštípnuté, prasklé nebo zlomené zuby. Dopřejte sobě i vy krásný úsměv světových hvězd. Nebudete litovat.