D.A.S mění obchodní strategii. Novou obchodní ředitelkou je Lída Krákorová

Novou obchodní ředitelkou je Lída Krákorová

Novou obchodní ředitelkou je Lída Krákorová Zdroj: D.A.S. právní ochrana

D.A.S. pojišťovna, která se na českém trhu už téměř 30 let zabývá právním poradenstvím a právní ochranou, mění obchodní strategii. Součástí restrukturalizace obchodního oddělení je přenastavení provizního systému, změny rozsahu působnosti jednotlivých pozic a také nábor do vedoucích manažerských funkcí. Novou obchodní ředitelkou se tak od dubna stává Lída Krákorová, na pozici zástupce přichází Lubomír Slaba.

Lída Krákorová oboru pojišťovnictví působí od roku 2010 – začínala jako specialistka finančního plánování v ING pojišťovně a dále působila jako obchodní zástupkyně pro klíčové zákazníky v ING a Uniqa pojišťovnách. Zaměřovala se především na sekci bankopojištění a na spolupráci se strategickými obchodními partnery. V roce 2023 získala certifikát „Master of Sales" se zaměřením na komplexní řízení obchodu.

Společnost D.A.S. poskytuje právní ochranu občanům ČR a přispívá k rozvoji právního povědomí. To vše již od roku 1995. Kromě dlouholeté tradice a zázemí mezinárodní společnosti, může nabídnout silný tým nezávislých, specializovaných právníků, včetně nonstop poradenství. Více na www.das.cz.

Ve společnosti D.A.S. od dubna 2023 přebrala agendu řízení celého úseku obchodu a vede tak přibližně 70 obchodních zástupců, dohlíží na plnění plánu i obchodní strategie společnosti a pomáhá s implementaci nových obchodních řešení. „V oboru pojišťovnictví se pohybuji už mnoho let, práce v D.A.S. je pro mě ale nová výzva, na kterou se moc těším. Současné změny přinesly novinky v rámci organizační i procesní struktury obchodního úseku a už teď je vidět, že zvládneme dosáhnout velmi zajímavých výsledků,” komentuje nová obchodní ředitelka Lída Krákorová.

Změny komentuje také Jitka Chizzola, CEO společnosti D.A.S.: „Jsem velmi ráda, že v D.A.S umíme jít s dobou a objevovat nové cesty, jak společnost posouvat dál. Inovovaná struktura obchodního oddělení přináší řadu výzev i příležitostí k rozvoji právní ochrany a osobně se velmi těším, jakých milníků s novým týmem dokážeme dosáhnout.“ Kromě přesunů na vedoucích pozicích došlo ke kompletní změně organizační struktury obchodního úseku, přenastavení provizního systému, přerozdělení kompetencí a rozsahu jednotlivých pozic i otevření nových kariérních příležitostí.